Ελένη Μενεγάκη: Αποκοιμήθηκε στον κήπο του σπιτιού της

Βγήκε να απολαύσει τον ήλιο και τελικά την πήρε ο ύπνος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Αποκοιμήθηκε στον κήπο του σπιτιού της

Η Ελένη Μενεγάκη είδε τον ηλιόλουστο καιρό και αποφάσισε να βγει στον κήπο του σπιτιού της, αλλά τελικά αποκοιμήθηκε στην καρέκλα.

Η παρουσιάστρια έχει σχολιαστεί πιο πολύ από ποτέ το διάστημα αυτό, μιας και πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Μέχρι τότε, η ίδια παραμένει εξαιρετικά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της.

Έτσι, το μεσημέρι της Τρίτης, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από τον κήπο του σπιτιού της, αποκαλύπτοντας πως βγήκε για ηλιοθεραπεία και την πήρε τελικά ο ύπνος.

Στην λεζάντα έγραψε: «Όταν βγαίνεις στον κήπο για να απολαύσεις τον ήλιο και στο τέλος σε παίρνει ο ύπνος!».

Ελένη Μενεγάκη αποκοιμήθηκε στον κήπο του σπιτιού της

Ελένη Μενεγάκη: Αγουροξυπνημένη και κούκλα στη νέα της ανάρτηση στο Instagram

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση, στην οποία αγουροξυπνημένη και πιο κούκλα από ποτέ λέει την πιο γλυκιά καλημέρα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δείχνει να έχει αφήσει για τα καλά πίσω της, όλα όσα έγιναν μετά την επίσκεψή της στη Βαρβάκειο Αγορά την περασμένη Κυριακή, και κάθε μέρα ελπίζει σε ένα νέο ξεκίνημα.

Έτσι, σήμερα με το ξύπνησε, πήρε το κινητό της και έβγαλε την πιο ωραία σέλφι για να ευχηθεί στους followers της στο Instagram.

«Μια νέα μέρα ξεκινάει , βάλτε στόχο να έχει πολλά χαμόγελα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη Instagram