Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ατύχημα για τον Θανάση Ευθυμιάδη

Η φωτογραφία με τα αίματα

Ατύχημα για τον Θανάση Ευθυμιάδη
News 30.03.2021 16:20
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ένα ατύχημα είχε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος θέλησε να το γνωστοποιήσει, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με αίματα στο πρόσωπο.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο και έθεσε ένα quiz στους followers του προκειμένου να μαντέψουν τι έπαθε.

Συγκεκριμένα, έγραψε: :«α) πάλεψα με έναν λύκο, β) έμπλεξα σε καβγά στο σούπερ μάρκετ, γ) έπεσα από το mountain bike, δ) είμαι βαμμένος για τηλεοπτικό γύρισμα *το ντύσιμο είναι για να σας μπερδέψω».

Τελικά, ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανέβασε ένα βίντεο σε story στον προσωπικό του λογαριασμό και έτσι αποκάλυψε ότι χτύπησε με το ποδήλατό του, ενώ σε μια εξίσου αποκάλυψη προχώρησε και για την σειρά Ντόλτσε Βίτα.

Ατύχημα για τον Θανάση Ευθυμιάδη

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Δεν είσαι τρελός ή άρρωστος! Το σύστημα είναι άρρωστο»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μίλησε για την κοινωνία, τον άνθρωπο, αλλά και τον πολιτισμό.

Αφορμή στάθηκαν τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου τις τελευταίες μέρες, με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βία να είναι δεκάδες.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης λοιπόν, μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Όλος ο πολιτισμένος κόσμος, ο κόσμος της υπερκατανάλωσης είναι βασισμένος πάνω σε ένα ψέμα. Χτίσαμε ένα κόσμο που η βάση του δεν είναι η Αλήθεια. Και τώρα η Αλήθεια δεν κρύβεται πια. Επιτέλους! Οι περισσότεροι από εμάς Ξεχάσαμε τη σύνδεσή μας με το Θείο, ξεχάσαμε τη σύνδεση μας με τη Γη, ξεχάσαμε την σύνδεση μας ο ένας με τον άλλον.

Τόσοι άνθρωποι πάσχουν από κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, χρόνιες αρρώστιες, αυτοάνοσα, βίαιες συμπεριφορές, ρατσισμό , επειδή η κοινωνία μας είναι άρρωστη. Αν σκεφτούμε τις ρίζες μας, οι άνθρωποι είμαστε μια φυλή.

Είμαστε οργανισμός που χρειάζεται κοινωνία. Χρειαζόμαστε ένας τον άλλον. Σαν τον αέρα που Αναπνέουμε. Αλλά εμείς χτίσαμε τοίχους, ιδέες της ατομικότητας. Τεράστιους Εγωισμούς. Ο καθένας να παλεύει μόνος του, και αυτό μας έκανε μεγάλη ζημιά. Δεν είσαι τρελός Δεν είσαι άρρωστος. Το σύστημα είναι άρρωστο.

Ας ανοίξουμε τις καρδιές στην αγάπη. Ας κοιτάξουμε ο ένας τον άλλον στα μάτια (Ξεκινάμε πάντα με τους ανθρώπους που έχουμε στο άμεσο μας περιβάλλον). Ας μη φοβηθούμε να νιώσουμε τις καρδιές μας, τα συναισθήματά μας, ας μη φοβηθούμε να μιλήσουμε ο ένας στον άλλον. Επιτέλους. Όλες οι σχέσεις ας βασίζονται πάνω στην Αλήθεια της καρδιάς Ας μη φοβηθούμε να χτίσουμε καινούργια κοινωνία βασισμένη στην Καρδιά, στην Αγάπη.».

Θανάσης Ευθυμιάδης για καταγγελίες

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θανάσης Ευθυμιάδης για τις καταγγελίες - «Να βρουν το θάρρος να ζητήσουν συγγνώμη»

Θάνασης Ευθυμιάδης: Η Άντα Λιβιτσάνου έφτιαξε το ομοίωμα του σε τούρτα!

Share