Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Νικολέττα Τσομπανίδου: Ξεπέρασε τον κορωνοϊό η σύντροφος του Παναγιώτη Βασιλάκου

Δημοσίευσε το τεστ που έκανε

Νικολέττα Τσομπανίδου: Ξεπέρασε τον κορωνοϊό η σύντροφος του Παναγιώτη Βασιλάκου
News 30.03.2021 18:10
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Νικολέττα Τσομπανίδου πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε πως διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό, ωστόσο πριν από λίγο αποκάλυψε πως πλέον τον έχει ξεπεράσει και είναι καλά.

Η αγαπημένη του Παναγιώτη Βασιλάκου είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της.

Αυτήν την φορά, η ίδια έκανε μια ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να ενημερώσει πως έκανε τεστ κορωνοϊού και βγήκε αρνητικό.

Η Νικολέττα δημοσίευσε μια φωτογραφία το τεστ και έγραψε: «Μαντέψτε τι»!

Νικολέττα Τσομπανίδου ξεπέρασε τον κορωνοϊό

Ποιος χωρισμός; Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες από Παναγιώτη Βασιλάκο και Νικολέττα Τσομπανίδου

Κόντρα σε όλους όσοι υποστήριζαν πως ο έρωτάς τους θα είχε ημερομηνία λήξης και πως μετά το τέλος του Bachelor θα ακολουθούσαν χωριστούς δρόμους, με όσο πιο σιωπηλό τρόπο γίνεται, εκείνοι βρίσκονται στα καλύτερά τους. Έναν μήνα μετά το τέλος του reality που τους έφερε κοντά, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η νικήτρια της καρδιάς του, Νικολέττα Τσομπανίδου, βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας για να κάνουν μερικές αγορές μετά το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων.

Την παράσταση, βέβαια, έκλεψε η τρυφερότητα που έδειχναν ο ένας στον άλλον και φαίνεται στα αποκλειστικά στιγμιότυπα που εξασφάλισε το YOU, καθώς ο Παναγιώτης δεν αφήνει τη Νικολέττα από τα μάτια του, ενώ, ως σωστός gentleman, την έσφιγγε στην αγκαλιά του για να την προστατέψει από το χειμωνιάτικο κρύο. Αυτές τις μέρες αξιοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερο τον κοινό χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους, με την επίσκεψη της Νικολέττας στην Αθήνα, η οποία και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το νέο τηλεοπτικό βήμα του αγαπημένου της στον Alpha, στο Battle of the Couples...

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

=Τσομπανίδου Βασιλάκος The bachelor περιοδικό You

Παναγιώτης Βασιλάκο και Νικολέττα Τσομπανίδου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Διατεθειμένη για όλα η Νικολέττα Τσομπανίδου - Μπήκε στην κουζίνα και έκανε το απίστευτο για τον Βασιλάκο

Νικολέττα Τσομπανίδου: «Ο Παναγιώτης το έχει το Battle of Couples»

Share