Μαντώ Γαστεράτου: Αποκάλυψε πως κατάφερε να χάσει τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης

«Περνούσα από έναν καθρέφτη και έβλεπα το σώμα μου... δεν μου άρεσε η εικόνα μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαντώ Γαστεράτου: Αποκάλυψε πως κατάφερε να χάσει τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης

Το πρωί της Τρίτης, η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για τη μουσική εκπομπή της, τον γιο της αλλά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

Η Μαντώ είπε αρχικά: «Τσίριζα από τη χαρά μου όταν μου είπαν να κάνω το Mega Star. Ήταν πολύ τιμητικά όλα όσα μου είπε η Ναταλία Γερμανού. Το “καλή επιτυχία” και το πόσο χαρούμενη είναι που αναβιώνει αυτή η εκπομπή».

Αναφορικά με τον γιο της, ανέφερε: «Η ζωή μου έχει αλλάξει άρδην. Είναι πολύ ωραίος ο νέος ρόλος που έχει έρθει στη ζωή μου, αλλά είναι και πολύ αγχωτικός. Νιώθω ότι ωρίμασα μέσα σε μια ημέρα με τη μητρότητα. Όταν γεννήθηκε ο Γιώργος είπα ότι κάνει για 10 παιδιά και δεν θέλω άλλο. Τώρα έχω αρχίσει να το σκέφτομαι και θα το ήθελα πολύ ένα ακόμη παιδάκι».

Η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε και για τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Πήρα 25 κιλά στην εγκυμοσύνη και ήταν πιο δύσκολο να τα χάσω. Και επειδή δεν μπορώ να πιέζομαι με τίποτα σαν άνθρωπος, άφησα τον χρόνο να περάσει και τα περισσότερα έφυγαν έτσι. Το πρώτο διάστημα με προβλημάτιζαν πολύ έντονα. Θήλαζα τον μικρό και όταν κοιμόταν και περνούσα από έναν καθρέφτη και έβλεπα το σώμα μου. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου» κατέληξε η Μαντώ, η οποία αναφέρθηκε και στην Άννα Μαρία Βέλλη.

Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε πως κατάφερε να χάσει τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης

Συγκλονίζει η Μαντώ Γαστεράτου: «Ήταν εφιάλτης, ντρεπόμουν ακόμα και να..»

Η Μαντώ Γαστεράτου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό “In style” και συγκεκριμένα στη Ζωή Μίχα και συγκλόνισε με την εξομολόγηση της.

Η Μαντώ Γαστεράτου αναφέρθηκε σε μια περίοδο της ζωής της, η οποία ήταν εφιάλτης και αυτή αφορούσε ένα πρόβλημα ακμής που αντιμετώπιζε.

Έχεις αντιμετωπίσει ποτέ κάποιο δερματικό πρόβλημα;

Δυστυχώς, ναι. Στην εφηβεία είχα πολύ έντονο πρόβλημα ακμής, η οποία εμφανίστηκε ξανά στα 19 μου. Εκείνη η περίοδος ήταν εφιάλτης. Ντρεπόμουν ακόμα και να βγω έξω.

Τα πρώτα χρόνια ξεκίνησα τη φαρμακευτική αγωγή που μου είχε συστήσει η δερματολόγος μου και στη συνέχεια έκανα θεραπείες προσώπου. Ήταν μια επίπονη διαδικασία τόσο για το δέρμα όσο και για την ψυχολογία μου.

Μαντώ Γαστεράτου