Survivor 4 - Γαστεράτου: «Ελπίζω η Άννα Μαρία να μην σοκαριστεί από αυτά που θα δει και θα διαβάσει»

«Δεν ξέρω αν ο Νίκος Μπάρτζης είναι στα γούστα της»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Γαστεράτου: «Ελπίζω η Άννα Μαρία να μην σοκαριστεί από αυτά που θα δει και θα διαβάσει»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της καλής της φίλης, Άννας Μαρίας Βέλλη στο Survivor 4, τονίζοντας πως πρέπει να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία όσα γράφονται για εκείνη.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας από το παιχνίδι, η Μαντώ Γαστεράτου σχολίασε όσα βλέπει να γράφονται για εκείνη στα social media καθώς και τη σχέση που έχει η youtuber με τον Νίκο Μπάρτζη, τονίζοντας πως είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της.

Οι δηλώσεις της Μαντώς Γαστεράτου για την Άννα Μαρία και το Survivor 4

«Της βγήκε αυτή η δυναμικότητα που είχε μέσα της, γιατί είναι αντράκι. Δεν έχω μιλήσει με τον Αρκάδιο, δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Ξέρω πολύ καλά την Άννα Μαρία, είχαμε μιλήσει μάλιστα λίγες ώρες πριν φύγει. Με τον σύντροφό της ήταν και στο παρελθόν μαζί, πέντε χρόνια και τώρα είναι πολύ καλά μαζί του. Όλα αυτά που ακούγονται και όλα αυτά που βλέπουμε, εμένα με προβληματίζουν.

Δεν φέρεσαι έτσι και μάλιστα δημόσια σε μία κοπέλα. Και στην τελική, το τι κάνει ο κάθε άνθρωπος στην προσωπική του ζωή δεν αφορά κανέναν. Σε τέτοια παιχνίδια επιβίωσης καλείσαι να συμβιώσεις με άγνωστα άτομα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μέχρι και στην τουαλέτα μαζί πηγαίνεις. Αναπτύσσεις ισχυρούς δεσμούς γιατί είσαι αποκομμένος και από την οικογένειά σου και από τη ζωή σου έξω.

Δεν ξέρω αν ο Νίκος Μπάρτζης είναι στα γούστα της. Μέσα σε ένα παιχνίδι τα συναισθήματα μεγεθύνονται και το τόσο μπορεί να γίνει ολόκληρο θέμα. Ελπίζω όταν βγει από το παιχνίδι να μην σοκαριστεί με αυτά που θα δει και να το διαχειριστεί όσο καλύτερα γίνεται.

Δεν είναι εύκολο να έχεις πάει σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, να σε βλέπει όλη η Ελλάδα και ξαφνικά να σε κατηγορούν ότι συνάπτεις σχέση με συμπαίκτες σου ενώ έχεις έξω άλλη σχέση», είπε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Τι ψιθύρισε κατά την αποχώρησή της στο αφτί του Μπάρτζη η Άννα Μαρία

Την Τετάρτη η τηλεθέαση του Survivor 4 χτύπησε κόκκινο και όχι αδίκως αφού είχαμε επεισόδιο αποχώρησης κι από πολύ πριν το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει πως φεύγει η Άννα Μαρία Βέλλη!

Εννοείται πως το κοινό παρά το γεγονός ότι γνώριζε τι θα συμβεί περίμενε αγωνιωδώς να παρακολουθήσει αυτή την στιγμή, μιας και η Άννα Μαρία δεν ήταν κι από τις πιο συμπαθητικές προσωπικότητες που έχουν περάσει από το παιχνίδι, σύμφωνα με το κοινό και τα σχόλια αυτού στα social media, φυσικά.

Ωστόσο, την στιγμή που ο Λιανός ανακοίνωσε πως εκείνη είναι η παίκτρια που αποχωρεί, όταν η ίδια αγκάλιασε και φίλησε τον φίλο της Νίκο Μπάρτζη μεταξύ άλλων του ψιθύρισε στο αυτί "Σ' αγαπώ". Εσείς το ακούσατε; Αν όχι μπορείτε να ξανά δείτε όλη τη σκηνή στο παρακάτω βίντεο. Του είπε κι άλλα πράγματα χαμηλόφωνα άλλωστε...