Survivor 4: Σοκαριστικά σχόλια σε φωτογραφίες της Άννας Μαρίας - «Κτήνος, σίχαμα...»

Απαράδεκτη επίθεση στα social media της youtuber

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Σοκαριστικά σχόλια σε φωτογραφίες της Άννας Μαρίας - «Κτήνος, σίχαμα...»

Μερικά σοκαριστικά και την ίδια στιγμή επικίνδυνα σχόλια αναρτήθηκαν κάτω από φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άννα Μαρία Βέλλη με αφορμή τη στάση που έχει κρατήσει στο Survivor 4.

Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο, να βλέπουμε παίκτες που συμμετέχουν σε διάφορα ριάλιτι να λαμβάνουν αρνητικά σχόλια στο Instagram. Δεδομένου λοιπόν ότι το Survivor έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, βλέπουμε πολλά τέτοια σχόλια και στους συμμετέχοντες του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι ένα πρόσωπο που έχει σχολιαστεί αρκετά και στο Twitter για τη στάση που έχει κρατήσει μέσα στο παιχνίδι και με αφορμή τη υποψηφιότητά της, κάποιοι επικίνδυνοι χρήστες του Instagram αποφάσισαν να της ευχηθούν τα χειρότερα σε δημόσια θέα.

Τα σοκαριστικά σχόλια που δέχθηκε στο Instagram η Άννα Μαρία Βέλλη για τη συμμετοχή της στο Survivor 4

Άννα Μαρία Βέλλη Instagram

«Η Άννα Μαρία είναι υπεύθυνη για το "μαγείρεμα" στην ομάδα»

«Πυρά» εναντίον της Άννας Μαρίας Βέλλη, λίγο μετά την ανακοίνωσή της ως υποψήφιας προς αποχώρηση στο Survivor, έριξε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος για ακόμη μια φορά έκανε αναφορές για την υποτιθέμενη ηθική της.

Ο γνωστός ηθοποιός πήρε το λόγο από τον Γιώργο Λιανό και επιτέθηκε άμεσα στην υποψήφια της μπλε ομάδας, λέγοντας ουσιαστικά πως το άξιζε, καθώς είναι αυτή, που «μαγειρεύει» τα πάντα από την εποχή της ομάδας των Διάσημων και μέχρι σήμερα, προκαλώντας εντάσεις.

Η Άννα Μαρία αντέδρασε λέγοντας, ότι ο Αλέξης επαναφέρει ένα θέμα, που υποτίθεται πως είχαν λύσει μεταξύ τους, ενώ πρόσθεσε πως της είχε πει να ζητήσει συγγνώμη, με σκοπό να αλλάξει η τελευταία ψηφοφορία, που την έβγαλε υποψήφια.