Survivor 4: Υποψήφια προς αποχώρηση Άννα Μαρία

Θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Υποψήφια προς αποχώρηση Άννα Μαρία

Ήρθε η ώρα για να κριθεί μετά από πολύ καιρό η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία για πρώτη φορά μετά την πρώτη εβδομάδα του Survivor, τίθεται στην κρίση του κοινού ως υποψήφια προς αποχώρηση.

Μετά από ένα συμβούλιο με εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας, ως συνέχεια όσων έγιναν στην παραλία τους, η ψηφοφορία εξελίχθηκε σχεδόν σε θρίλερ, αφού οι ψήφοι της Άννας Μαρίας και της Ελευθερίας ήταν πολύ κοντά.

Survivor 4 Βέλλη Μπάρτζης

Τελικά, όμως, η Άννα Μαρία βγήκε... στον τάκο με τέσσερις ψήφους έναντι τριών της Ελευθερίας και μίας για τον Τζέιμς, με τη Μαριαλένα σχεδόν να κάνει ζημιά στην υποομάδα της, καθώς δε θα ψήφιζε ποτέ την Άννα Μαρία, παρά τον καυγά που είχαν νωρίτερα.

Η υποψηφιότητα της Άννας Μαρίας στο Survivor

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

"Η Άννα Μαρία έχει μια παραπάνω οικειότητα με τον Νίκο στο Survivor"

Μετά τις αποκαλύψεις της Κ. Πατούλη για τον χωρισμός της με τον Περιφερειάρχη, στο πλατό του Ευτυχείτε βρέθηκε καλεσμένος ο πρώην παίκτης του Survivor, Κρις Σταμούλης, που μέσα σε όλα αναφέρθηκε πάλι στην σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Νίκου Μπάρτζη.

"Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι σίγουρα έχουν μια παραπάνω οικειότητα. Δεν έχω δει να κάνουν κάτι. Η Άννα Μαρία το γνώριζα ότι έχει σχέση αλλά δεν έχει πιάσει εμένα προσωπικά να μου μιλήσει γι' αυτήν. Απλά αυτό που έχω δει είναι ότι έχει μια παραπάνω οικειότητα με τον Νίκο.

Νομίζω ο κόσμος με βάση τα πλάνα που βλέπει μπορεί να βγάλει μια εκτίμηση. Για κάποια πράγματα να ξέρετε περισσότερα βλέπετε εσείς με τις κάμερες παρά εμείς.", είπε μεταξύ άλλων.