Survivor 4: «Πλακώθηκαν» Τζέιμς και Ελευθερία - «Δεν με υποστήριξε κανείς όταν μου έκανε επίθεση ο Αλέξης»

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τζέιμς της είπε ότι θα την ψηφίσει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: «Πλακώθηκαν» Τζέιμς και Ελευθερία - «Δεν με υποστήριξε κανείς όταν μου έκανε επίθεση ο Αλέξης»

Χάος επικράτησε στην μπλε ομάδα λίγο πριν από το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor, με την Ελευθερία και τον Τζέιμς, ειδικά, να προχωρούν σε έναν αδιανόητο καβγά με αφορμή το γεγονός, ότι θα την ψήφιζε για αποχώρηση.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Τζέιμς ζήτησε από όλους τους συμπαίκτες του να είναι παρόντες σε μια κουβέντα, που ήθελε να ξεκινήσει, ώστε να μην υπάρξουν κόντρες στο συμβούλιο και να παρουσιαστεί εκ νέου μια άσχημη εικόνα μπροστά στην κόκκινη ομάδα, κάτι που είχε συνεννοηθεί νωρίτερα με τον Αλέξη Παππά, ο οποίος έψαχνε να βρει ποιος δημιουργεί το αρνητικό κλίμα στους Μπλε.

Ο Τζέιμς είπε, ότι θα ψήφιζε την Ελευθερία για αποχώρηση, με την ίδια να αντιδρά, ενώ ενδιάμεσα ο Νίκος, που κέρδισε την ατομική ασυλία, είπε πως ο Αλέξης είναι από τους πιο αδύναμους αγωνιστικά στους άνδρες.

Survivor 4 Ελευθερία Τζέιμς καυγάς

Η Ελευθερία και ο Αλέξης απάντησαν στον Τζέιμς και του είπαν, ότι αυτός δημιουργεί τις εντάσεις, ενώ στον «χορό» μπήκε και η Μαριαλένα, η οποία επιτέθηκε μεταξύ άλλων και στην Άννα Μαρία, κατηγορώντας την για όσες φορές έχει αλλάξει άποψη ανάλογα με τη στρατηγική, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το ότι δεν ψηφίζει εδώ και καιρό τον Αλέξη, παρότι η τριάδα είχε επισημάνει σε όλους τους τόνους, ότι θα τον ψήφιζε σε κάθε ψηφοφορία.

Η κουβέντα πέρασε σε παρελθοντικές καταστάσεις, ακόμη και για την εποχή, όπου υπήρχαν Διάσημοι και Μαχητές, αφού ο Τζέιμς δε δίστασε να αναφερθεί στη στρατηγική της Ελευθερίας, υπενθυμίζοντας την αναφορά του Αλέξη περί φλερτ από την πλευρά της τραγουδίστριας. Αυτό έκανε έξαλλη την Ελευθερία, που συν τοις άλλοις σχολίασε το γεγονός της υπεράσπισης της Άννας Μαρίας από τους δύο φίλους της, ενώ εκείνη κανείς δεν μπήκε στον κόπο να την υπερασπιστεί.

Ο καυγάς της Ελευθερίας με τον Τζέιμς στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Θα τους πληρώσω με το ίδιο νόμισμα»

Σε ένα «ξέσπασμα» προχώρησε στο Survivor ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην τριάδα των Τζέιμς, Νίκου και Άννας Μαρίας επισημαίνοντας, ότι θα τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας παραδέχθηκε μπροστά στην κάμερα, ότι η απόδοσή του ήταν μειωμένη στο αγώνισμα ασυλίας, καθώς θα ήθελε να δει τους συμπαίκτες του αυτούς υποψηφίους προς αποχώρηση, ακολουθώντας ουσιαστικά την ίδια τακτική με εκείνους, όταν ήθελαν να διώξουν κάποιον ανεπιθύμητο.

Survivor 4  Αλέξης Παππάς

Ο Αλέξης, κάπως έτσι, θεωρεί πως έχει επιτέλους την ευκαιρία να τους διώξει, καθώς είναι βέβαιος πως τουλάχιστον ένας εκ της τριάδας θα ψηφιστεί, ο οποίος σε κάθε περίπτωση δε θα είναι ο Μπάρτζης, αφού κέρδισε την ατομική ασυλία.