Survivor 4 - Παππάς: «Θα τους πληρώσω με το ίδιο νόμισμα»

Εμφανώς εκνευρισμένος με τους Τζέιμς, Μπάρτζη και Άννα Μαρία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Παππάς: «Θα τους πληρώσω με το ίδιο νόμισμα»

Σε ένα «ξέσπασμα» προχώρησε στο Survivor ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην τριάδα των Τζέιμς, Νίκου και Άννας Μαρίας επισημαίνοντας, ότι θα τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας παραδέχθηκε μπροστά στην κάμερα, ότι η απόδοσή του ήταν μειωμένη στο αγώνισμα ασυλίας, καθώς θα ήθελε να δει τους συμπαίκτες του αυτούς υποψηφίους προς αποχώρηση, ακολουθώντας ουσιαστικά την ίδια τακτική με εκείνους, όταν ήθελαν να διώξουν κάποιον ανεπιθύμητο.

Survivor 4  Αλέξης Παππάς

Ο Αλέξης, κάπως έτσι, θεωρεί πως έχει επιτέλους την ευκαιρία να τους διώξει, καθώς είναι βέβαιος πως τουλάχιστον ένας εκ της τριάδας θα ψηφιστεί, ο οποίος σε κάθε περίπτωση δε θα είναι ο Μπάρτζης, αφού κέρδισε την ατομική ασυλία.

Το ξέσπασμα του Αλέξη Παππά στο Survivor

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Τα σχόλια περί τύχης δεν μου αρέσουν»

Τα «καρφιά» του εναντίον του Τζέιμς Καφετζή πέταξε ο Σάκης Κατσούλης στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, ο οποίος σχολίασε τις αναφορές του περί ατυχίας, επισημαίνοντας πως τέτοιες δικαιολογίες δεν ευσταθούν.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας δεν κατάφερε να ενισχύσει τις προσπάθειές της λόγω του άσχημου τραυματισμού του. Η απουσία του φάνηκε στο τελικό 10-4 της ήττας από την κόκκινη ομάδα και της απώλειας της ασυλίας, με τον ίδιο να στέκεται σε αυτό το γεγονός.

Survivor 4 Τζέιμς Σάκης

Παράλληλα, σχολίασε τη δικαιολογία του Τζέιμς για την ατυχία, που θεωρεί πως υπήρξε για την ομάδα του, καθώς εκείνος δεν έφερε κανέναν πόντο. Κοντά του, φυσικά, η Μαριαλένα έσπευσε να τονίσει το πόσο επηρέασε την απόδοση της ομάδας η απουσία του Σάκη.