Survivor 4: Ο Νίκος Μπάρτζης κέρδισε την ατομική ασυλία

Η τριάδα του αισθάνθηκε μεγάλη ασφάλεια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Νίκος Μπάρτζης κέρδισε την ατομική ασυλία

Όλα αναμένεται να γίνουν ροντέο στην μπλε παραλία, αφού ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ο νικητής στη δοκιμασία ατομικής ασυλίας στο Survivor 4, καταφέρνοντας τουλάχιστον να φύγει από το «στόχαστρο» της αντίπαλης κλίκας.

Ο Τζέιμς Καφετζής, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο αγρότης της μπλε ομάδας είχαν επισημάνει το πόσο σπουδαίο θα ήταν να πάρει ένας από τους τρεις την ασυλία, καθώς ήταν βέβαιο πως, αν δεν την είχαν, τότε τους περίμενε ομαδική παρουσία στη διαδικασία αποχώρησης - δείτε εδώ spoiler για τον πρώτο υποψήφιο.

Survivor 4 Μπάρτζης ατομική ασυλία

Ο Μπάρτζης, όμως, δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω και, όντας αποφασισμένος, πήρε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας, διατηρώντας τουλάχιστον τον εαυτό του. Με δεδομένο πως, λογικά, η Άννα Μαρία θα ψηφιστεί από την ομάδα, έχει μεγάλο ενδιαφέρον το ποιον θα υποδείξει για επόμενο υποψήφιο.

Η ατομική ασυλία του Νίκου Μπάρτζη στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει η ένωση των ομάδων αναμένεται να πραγματοποιηθεί καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 11 Απριλίου με τραγουδιστές τον Σάκη Ρουβά κι ακόμα έναν, διεθνούς φήμης. Αν τώρα τα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι χτυπάνε κόκκινο πραγματικά δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι θα γίνει στην ένωση ή στον μεγάλο τελικό.

Survivor 4 τελικός ημερομηνία

Ξέρετε πως το Youweekly.gr ποτέ δεν έχει πέσει έξω σε ότι κι αν σας έχει πει μέχρι στιγμής για το Survivor, γι' αυτό και έχουμε δημιουργήσει μια σχέση τέτοια, εμπιστοσύνης.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες που έχουμε από τον άνθρωπό μας, ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης είναι προγραμματισμένος για τις 27 Ιουνίου, ημέρα Κυριακή.

Να υπενθυμίσουμε πως το έπαθλο του νικητή στους δύο πρώτους κύκλους ήταν 200.000 ευρώ, στον τρίτο 250.000, στον τέταρτο 150.000, ενώ από τον πέμπτο και μετά 100.000 ευρώ.

Οι δυο πρώτοι κύκλοι γυρίστηκαν στην Μαλαισία, ο 3ος στον Παναμά, ο 4ος στην Αργεντινή, ενώ ο 5ος, ο 6ος, ο 7ος και ο 8ος κύκλος στη Δομινικανή Δημοκρατία. Ο 3ος και ο 7ος κύκλος προβλήθηκαν με τον τίτλο Survivor Ελλάδα-Τουρκία και ο 4ος με τον τίτλο Παταγονία-Η άκρη του κόσμου.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!