Survivor 4 spoiler 22/3: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Έχουμε τα ονόματα...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 22/3: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αυτές οι Δευτέρες είναι που μας αρέσουν πολύ, που δεν βαριόμαστε να γράφουμε για το Survivor! Σήμερα 22/3 το Youweekly.gr σας έχει ενημερώσει για το ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία από πολύ νωρίς το πρωί, οπότε ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας!

Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία σήμερα 22/3 στο Survivor

Εντάξει η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν ήθελε και πολύ μυαλό, τα μάτια μας είδαν στο trailer νικητές τους Κόκκινους οπότε οι πληροφορίες από τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο ήταν απλά για να μας επιβεβαιώσει το προφανέστατο: οι Μπλε πάνε στο συμβούλιο σήμερα για να ψηφίσουν, αλλά πριν από αυτό ένας θα κερδίσει την ατομική ασυλία και θα μπορέσει να σώσει τον εαυτό του αλλά και να διαφυλάξει τα άτομα της υποομάδας του...

Γιατί δεν θέλω να ξεχνάμε, μπορεί αυτές τις ημέρες να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον η Κόκκινη ομάδα, αλλά οι Μπλε τα έχουν σπασμένα εδώ και καιρό... Μπάρτζης, Καφετζής και Άννα Μαρία είναι μόνοι ουσιαστικά...

Survivor 4 spoiler 22/3 ατομική ασυλία υποψήφιος προς αποχώρηση

Πριν σας πω τα σημερινά μπαντάτα, να υπενθυμίσω πως στην προηγούμενη ατομική ασυλία που είχαν παίξει η Μπλε νικήτρια είχε βγει η Άννα Μαρία και υποψήφιος τότε από την κάλπη της ομάδας είχε ψηφιστεί ο Νίκος Μπάρτζης!

Ε, αυτή την φορά έχουμε το ακριβώς αντίθετο!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο Νίκος Μπάρτζης θα είναι αυτός που σήμερα θα φανεί δυνατός - τυχερός στον στίβο της ατομικής ασυλίας και θα πάρει το τοτέμ. Η ομάδα, όμως, που θα πρέπει να ψηφίσει έχει δείξει ότι δεν γουστάρει να είναι μέσα ούτε ο Νίκος ούτε η Βέλλη άρα... η Άννα Μαρία θα την πληρώσει τη νύφη!

Ότι κι αν γίνει μετά, εγώ πιστεύω πως ο Μπάρτζης θα δώσει Χριστίνα μπας και καταφέρει να γλιτώσει την φίλη του...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!