Βίβιαν Παναγιωτοπούλου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Την ανέβασε η ίδια!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βίβιαν Παναγιωτοπούλου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η όμορφη φοιτήτρια της φαρμακευτικής συμμετείχε στο “The Bachelor” και κατάφερε να βρεθεί στον τελικό, χωρίς όμως τελικά να κερδίζει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, μιας και την είχε ήδη κατακτήσει η Νικολέττα Τσομπανίδου, η οποία στο μεταξύ ξεπέρασε και τον κορωνοϊό.

Η Βίβιαν ωστόσο είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της. Αυτήν την φορά, θέλησε να κάνει ένα Q&A και να απαντήσει σε ερωτήσεις των followers της.

Μια ακόλουθος μάλιστα ζήτησε να δημοσιεύσει την αγαπημένη της φωτογραφία με τον Παναγιώτη, με την Βίβιαν να δημοσιεύει ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του «The Bachelor».

Βίβιαν Παναγιωτοπούλου η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Βίβιαν Παναγιωτοπούλου: Η νέα ανάρτηση της περί... εγκυμοσύνης

Μια νέα ανάρτηση έκανε η πρώην παίκτρια του The Bachelor, Βίβιαν Παναγιωτοπούλου μετά το μήνυμα που δέχτηκε στο Instagram με follower να την ρωτάει εάν είναι... έγκυος.

Η ίδια πήρε με χιούμορ την ερώτηση του και δεν δίστασε να του απαντήσει δημόσια και όχι προσωπικά, με μια επική ανάρτηση σε instastory της, όπου μιλούσε για τα κιλά της.

Πριν λίγες ώρες λοιπόν, έκανε ένα Q&A στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου για πλάκα διαδικτυακός της φίλος την ρώτησε αν είναι έγκυος τελικά και αν περιμένει δίδυμα. «Τσακάλια μου εσείς» απάντησε με μπόλικη δόση χιούμορ.

Να ξεκαθαρίσουμε πως η Βίβιαν δεν είναι έγκυος, αφού είναι ελεύθερη!

Βίβιαν Παναγιωτοπούλου bachelor εγκυμοσύνη