H ανάρτηση της Εβελίνας Βαρσάμη μετά το κρίσιμο χειρουργείο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Χαμόγελα ευτυχίας στην οικογένεια τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H ανάρτηση της Εβελίνας Βαρσάμη μετά το κρίσιμο χειρουργείο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Σε ένα πολύ κρίσιμο χειρουργείο υπεβλήθη ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και από το πλευρό του δεν έφυγε λεπτό η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη.

Το χειρουργείο κράτησε πάνω από 7 ώρες και ήταν μια λεπτή και δύσκολη επέμβαση στο κεφάλι. Μάλιστα τον φωτογράφησε λίγο πριν μπει στο χειρουργείο όπου τον είδαμε για πρώτη φορά μετά το σοκαριστικό τροχαίο.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα On time και τη Σπυριδούλα Τριάντου, η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη είχε πει σχετικά με το χειρουργείο:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις.

Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος.

Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω».

Η ανάρτηση της Εβελίνας Βαρσάμη για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη

Το χειρουργείο λοιπόν έγινε χθες με επιτυχία και η σύζυγός του, θέλησε να μοιραστεί την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook, οι οποίοι με την σειρά τους, της έστειλαν τις ευχές τους και περαστικά.

«Τα κατάφερες αστέρι μου!!!!! Σ' αγαπώ πολύ!!!!!!», γράφει χαρακτηριστικά η ανάρτηση της.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης κρίσιμο χειρουργείο τροχαίο

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Η αρχή της τραγωδίας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017, ο γνωστός παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του, όταν ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε ο 43χρονος παρουσιαστής να «καρφωθεί» στο όχημα και να τραυματιστεί σοβαρά.

«Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα, αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ.»

«Υπέστην και συνεχίζω να υφίσταμαι σωματικούς πόνους, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία, άγχος για τη μελλοντική πορεία της υγείας μου και έχω περιέλθει σε δυσμενέστατη ψυχολογική κατάσταση, ιδίως λόγω της μόνιμης, ισόβιας και μη αναστρέψιμης αναπηρίας μου.

Συνεχίζω να έχω επιπλοκές από διάφορες μολύνσεις, ή προκειμένου να πραγματοποιηθούν αναγκαίες θεραπείες, αναγκάζομαι να εισάγομαι συνέχεια στα νοσοκομεία. Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα, αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ.» έχει σημειώσει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και έχει σοκάρει με την περιγραφή του.

Κωνσταντίνο Αγγελίδης τροχαίο νέο χειρουργείο