Παναγιώταρου: «Δεν ήταν η αλήθεια ότι είχαμε διαφορετικές προτεραιότητες, όπως είπε ο Αριστομένης»

«Υπήρχαν άλλα θέματα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παναγιώταρου: «Δεν ήταν η αλήθεια ότι είχαμε διαφορετικές προτεραιότητες, όπως είπε ο Αριστομένης»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

«Δεν έχω πάρει από φόβο το νυφικό. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από τον γάμο με τον Αριστομένη να θυμάμαι, οπότε όλο αυτό το σκηνικό το έχω ωραία στο μυαλό μου», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και αποκάλυψε: «Στα σχέδιά μου στο μέλλον έχω το να κάνω οικογένεια. Τον γάμο τον έχω απομυθοποιήσει λίγο».

Ενώ, για τον χωρισμό από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο αποκάλυψε: «Όταν βγαίνεις από έναν γάμο, δεν μπορείς να πάρεις αμέσως διαζύγιο, γιατί πρέπει να το σκεφτείς καλά. Γι’ αυτό κάναμε και το διάλειμμα. Τώρα είμαστε στη φάση που οριστικοποιείται το διαζύγιό μας, αλλά είμαστε πολύ αγαπημένοι. Έχουμε ουσιαστικές σχέσεις και η αγάπη παραμένει πάντα. Δεν ήταν η αλήθεια ότι είχαμε διαφορετικές προτεραιότητες, όπως είπε ο Αριστομένης. Υπήρχαν άλλα θέματα».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Έχουμε ακούσει με τον Αριστομένη ότι ο γάμος έγινε μετά από συμβόλαιο»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για το χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, ο οποίος όπως έχει ακούσει πολλοί έλεγαν πως έγινε μετά από συμβόλαιο και πως είναι ψεύτικος.

«Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα... Η διαφορά ηλικίας, η δουλειά μας που είναι έντονη, είναι πολλά θέματα που μπορούν να φτάσουν στο τέλος ενός γάμου», είπε αρχικά για τον χωρισμό της με τον πλαστικό χειρούργο.

«Έχουμε ακούσει και ακραία πράγματα. Έχουμε ακούσει ότι ο γάμος έγινε μετά από συμβόλαιο, ότι ήταν ψεύτικος ή στημένος, δεν υπήρχε περίπτωση», και κατέληξε: «Με τον Αριστομένη είμαστε πάρα πολύ καλά. Είμαστε πάρα πολύ δεμένοι και γενικά θεωρώ ότι πολλές φορές οι σχέσεις αλλάζουν μορφή. Δηλαδή, η αγάπη μένει και η σχέση μπορεί να καταλήξει σε μια φιλία», συνέχισε ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.