Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

MasterChef 5 - Κωνσταντίνα: «Στο τέλος θέλω να φτάσουν γυναίκες μόνο»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση της

MasterChef 5 - Κωνσταντίνα: «Στο τέλος θέλω να φτάσουν γυναίκες μόνο»
News 31.03.2021 13:16
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Κωνσταντίνα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef 5 στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο και στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κωνσταντίνας μετά την αποχώρηση της από το MasterChef 5

«Η Μαρίνα έγινε φίλη μου στο διαγωνισμό. Ήρθαμε κοντά, επικοινωνούμε, μέσα στο σπίτι ήμασταν πολύ κοντά, αλλά δεν μου είπε ποτέ τι θα κάνω. Το μόνο που μου είπε είναι να σκεφτώ πολύ τι θα κάνω. Όλοι έχουν μπει με μια στρατηγική μέσα στο σπίτι. Εγώ νομίζω ότι όλοι θα έπρεπε να παίξουν έτσι, όπως έπαιξα εγώ… Ντράπηκα με τις βαθμολογίες της ομαδικής που κάναμε με την μαρίνα και τον Παύλο.

Περίμενα ότι θα κατέβαινα χθες να μαγειρέψω. Το περίμενα, αλλά με είχε πάρει πολύ από κάτω. Δεν είχα καθόλου καλή ψυχολογία εκείνη την ημέρα. Περίμενα ότι ο Τζιοβάνι αν χρησιμοποιούσε την κάρτα, θα τη χρησιμοποιούσε μόνο για την Μαργαρίτα. Δεν χρησιμοποίησε την κάρτα για να κατεβάσει εμένα, αλλά για να σώσει την Μαργαρίτα.

Είναι πολύ καλός μάγειρας ο Ιωάννης, αλλά πρέπει να σταματήσει να σκέφτεται τόσο περίπλοκα, γιατί εκεί το χάνει. Ο Νίκος είναι πολύ καλός και όταν μαγειρεύει παλεύει, δίνει μάχη. Στο τέλος θέλω να φτάσουν γυναίκες μόνο.

Η Μαργαρίτα έχει ταλέντο. Δοκιμάζει κάτι και ξέρει πώς να το μαγειρέψει. Ξέρω ότι θα πάει μέχρι τον τελικό, αλλά θα ήθελα να τη δω σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα, λίγο πριν το νέο ανατρεπτικό επεισόδιο.

Είναι η Κωνσταντίνα ανάμεσα στους παίκτες που επιστρέφουν στο MasterChef 5

Μεγάλες ανατροπές και εντάσεις θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του MasterChef 5, καθώς εκτός της Μαρίνας επιστρέφει στο παιχνίδι και ο Αλέξανδρος.

Κάθε χρόνο 3 παίκτες κάνουν την επιστροφή τους στο ριάλιτι και όπως φαίνεται οι 2 είναι αυτοί που προαναφέραμε.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», αποκάλυψε πως ο δεύτερος παίκτης, μετά τη Μαρίνα, που θα επιστρέψει στον διαγωνισμό είναι ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Masterchef 5 - Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: «Η Μαρίνα φέρθηκε σαν ερασιτέχνης»

MasterChef 5 - Spoiler: Αυτοί είναι οι επόμενοι παίκτες που αποχωρούν από το παιχνίδι

Share