Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Masterchef 5 - Spoiler: Επιστρέφει στο παιχνίδι η Μαρίνα Ντεμολλάι

Μετά από μια επεισοδιακή δοκιμασία!

Masterchef 5 - Spoiler: Επιστρέφει στο παιχνίδι η Μαρίνα Ντεμολλάι
TV24 29.03.2021 12:14
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή Πάμε Δανάη αποκάλυψε πως πρόκειται να επιστρέψει η Μαρίνα στο Masterchef, λίγα 24ωρα μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι.

Ο Κωνσταντίνος Αρσίτσας σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του ανέφερε πως τρεις παίκτες που έχουν αποχωρήσει πρόκειται να ξανά μπουν στο ριάλιτι, ενώ θα αντιμετωπιστούν πρώτα σε μερικές δοκιμασίες.

Masterchef 5 επιστρέφει στο παιχνίδι η Μαρίνα

Η Μαρίνα λοιπόν θα κερδίσει σε μια από αυτές τις δοκιμασίες και έτσι θα πάρει αυτόματα το εισιτήριο για το παιχνίδι, μια εξέλιξη που σίγουρα θα απογοητεύσει πολλούς.

MasterChef 5- Μαρίνα: «Πολλοί με έχουν βάλει στόχο μέσα στο παιχνίδι επειδή είμαι δυνατή παίκτρια»

Οι παίκτες του MasterChef 5 μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη νέα διαμόρφωση των ομάδων αλλά και στις σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι.

Πρώτη η Μαρίνα δήλωσε πως οι συμπαίκτες της την φοβούνται και γι΄αυτό το λόγο την έχουν βάλει στο στόχαστρό τους, ενώ ο Διονύσης και η Ανούς επιβεβαίωσαν το μεταξύ τους ενώ εξήγησαν πως ό, τι κι αν συμβεί, θα γίνει εκτός παιχνιδιού.

Μαρίνα: «Πολλοί με έχουν βάλει στόχο μέσα στο παιχνίδι επειδή είμαι δυνατή παίκτρια. Αν δεν με είχαν βάλει θα ανησυχούσα. Δε θα ήθελα να φύγει ούτε ο Διονύσης ούτε ο Γιάννης ακόμα, είναι από τους παίκτες που έχω υπολογίσει να βγάλω από το παιχνίδι αργότερα. Δεν τους βοήθησε τους παίκτες ο Παναγιώτη».

Διονύσης: «Όπου έχω άδικο, η Ανούς μου βάζει τις φωνές. Είμαστε πολύ καλά, περνάμε ευχάριστα και στο σπίτι και στην κουζίνα, έξω από εδώ υπάρχουν πολλοί διάφοροι και μεγάλοι δρόμοι. Υπάρχει μία ωραία ατμόσφαιρα. Η παντόφλα να είναι καλής ποιότητας και όλα τα άλλα καλά».

Ανούς: «Του φωνάζω του Διονύση. Έχουμε έρθει αρκετά κοντά, ό, τι και να γίνε όμως θα γίνει έξω από το MasterChef».

Ιωάννης: «Κανονικά στην ομάδα έπρεπε να είναι η Μαρία αρχηγός, είναι πιο ντόμπρα από πολλούς άνδρες εδώ μέσα. Δεν υπάρχει φλερτ με τη Μαρία. Σαν Ιωάννης δεν είμαι ελεύθερος ούτε δεσμευμένος. Δεν έχω έρθει στο MasterChef για να βρω ούτε την αγάπη ούτε τη φιλία».

Μαρία: «Ο Ιωάννης δεν είναι φίλος μου, κανένας μέσα στο σπίτι δεν είναι φίλος μου. Κυρίως παρέα κάνω με τη Μαργατίτα».

Παύλος: «Είμαι από τα λίγα άτομα που κάνει παρέα με τη Μαρίνα και την καταλαβαίνουν».

Παναγιώτης: «Το σκεπτικό με την κόκκινη ομάδα ήταν ότι σε περίπτωση που χάσουν, ο Ιωάννης θα «καθαρίσει» κάποιον από τους δύο, που δε θα έπρεπε να βρίσκονται στην δεκάδα σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια. Υπάρχουν παιδιά που δεν βοηθούν στη συμβίωση, δεν ήρθαμε εδώ να κάνουμε τους υπηρέτες».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Mastechef - Αντώνης Μητρόπουλος: Η τρυφερή ανάρτηση της συντρόφου του μετά την αποχώρηση του

Masterchef - Βίλλη Σεργή: «Ήμουν ο εύκολος στόχος για την Μαρίνα και αυτή ήταν η πρωταγωνίστρια της βραδιάς»

Share