Γρηγόρης Γκουντάρας: Τι απαντά στο ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη

«Από αυτή τη συνάντηση και μετά κατάλαβα ότι όλα είναι δουλειά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γρηγόρης Γκουντάρας: Τι απαντά στο ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη όπως όλα δείχνουν πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση και έτσι ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε στο ενδεχόμενο μιας ακόμη συνεργασίας τους.

Μέσα από τη συχνότητα του Μega πρόκειται σύμφωνα με δημοσιεύματα να δούμε την όμορφη παρουσιάστρια και την επιστροφή αυτή την σχολίασε φυσικά και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια μέσα σε όλα ρώτησε τον Γρηγόρη Γκουντάρα αν θα συνεργαζόταν ξανά με την Ελένη Μενεγάκη, με τον ίδιο να απαντά: «Αν δεν γινόταν η συνάντηση (στην τελευταία εκπομπή) δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία. Από αυτή τη συνάντηση και μετά κατάλαβα ότι όλα είναι δουλειά.

Γρηγόρης Γκουντάρας ενδεχόμενο συνεργασία με Ελένη Μενεγάκη

Πρέπει να βγαίνουν πάντα στην άκρη οι συναισθηματισμοί και να βάζεις πάντα κάτω την πρόταση, όποια και αν αυτή είναι και να δεις αν σε συμφέρει. Μέχρι αυτή τη συνάντηση ήμουν πάνω σε ένα συννεφάκι και δεν τα έβλεπα όλα σαν δουλειά. Τώρα πλέον αντιλαμβάνομαι και καταλαβαίνω ότι είναι η δουλειά σου και πρέπει να κουβεντιάζεις όλα.».

Ναταλί Κάκκαβα: Αυτό απάντησε όταν την ρώτησαν ποια είναι σήμερα η σχέση Γκουντάρα - Μενεγάκη

Η Ναταλί Κάκκαβα μέσω ενός Q&A αποκάλυψε ποια είναι σήμερα η σχέση που έχει ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη και ο Γρηγόρης υπήρχαν πολύ καλοί συνεργάτες για πολλά χρόνια και η χημεία του ήταν άριστη. Ωστόσο, οι δρόμοι της χωρίστηκαν αλλά ξανασυναντήθηκαν στο φινάλε της πρώτης, τον προηγούμενο Ιούλιο.

Τότε, ξεκαθάρισαν και έλυσαν τις διαφορές του χωρίς όμως να έχουν κάνει κοινές εμφανίσεις. Σήμερα βέβαια, η σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα, Ναταλί Κάκκαβα μέσα από ένα Q&A που έκανε αποκάλυψε ποια είναι σήμερα η σχέση του με την καλλονή παρουσιάστρια.

Η ίδια που φημολογείται ότι θα παρουσιάσει το Big Brother, έγραψε: “Η συνεργασία του Γρηγόρη με την Ελένη ήταν οικογενειακή. Αγαπιόντουσαν και εκτιμούσαν πολύ ο ένας τον άλλον για πολλά πολλά χρόνια. Οι σχέσεις τους σήμερα είναι οι καλύτερες”.

Ναταλί Κακκαβά απάντησε στο ποια είναι σήμερα η σχέση Γκουντάρα - Μενεγάκη

ποια είναι σήμερα η σχέση Γκουντάρα - Μενεγάκη