Κατερίνα Καινούργιου: Τα πήρε με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη - «Δεν θέλω να την θυμάμαι»

Έξαλλη με την νικήτρια του Big Brother

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Καινούργιου: Τα πήρε με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη - «Δεν θέλω να την θυμάμαι»

Το πρωί της Τετάρτης, η παρέα του Ευτυχείτε σχολίασε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με την Κατερίνα Καινούργιου να τα βάζει ξαφνικά με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Με αφορμή μερικά αποσπάσματα του ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιάννης Πουλόπουλος έσπευσε να παρουσιάσει τον Τριαντάφυλλο με την νικήτρια του Big Brother.

Ωστόσο, αυτή η παρομοίωση δεν φάνηκε να αρέσει και ιδιαίτερα στην παρουσιάστρια, με την ίδια να λέει χαρακτηριστικά: «Παιδιά, δεν θέλω να θυμάμαι την Άννα Μαρία».

Αμέσως μετά, προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τον τελικό του Big Brother με την Άννα Μαρία να φωνάζει «Κόσμε μου, κόσμε μου» και τότε η Κατερίνα είπε: «Να τι μας θυμίζει ο Τριαντάφυλλος. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα πρόσωπο αγαπητό, δεν είναι ένα πρόσωπο που έγινε γνωστό από ένα ριάλιτι. Την Άννα Μαρία αν την αναφέρω σε μια παρέα θα λένε πώς, πού, τι είναι αυτό. Τον Τριαντάφυλλο τον ξέρουν όλοι».

Κατερίνα Καινούργιου τα πήρε με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Εκτός από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Κατερίνα Καινούργιου τα έβαλε και με τον Αλέξη Παππά

Χαμός επικρατεί από χθες όπου ο Αλέξης Παππάς χαρακτήρισε την Άννα Μαρία Βέλλη "καρκίνωμα". Μέχρι και η αδερφή του Τζέιμς Καφετζή θέλησε να πάρει δημόσια θέση. Ενώ, το γεγονός σχολίασε και το Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπά στο πλατό.

«Είναι δυνατόν; Πες ότι η Άννα Μαρία έχει κάνει τα χείριστα, είναι δυνατόν να χρησιμοποιείς αυτή την ατάκα "καρκίνωμα"; Ένα παιχνίδι είναι…», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να λέει πως κανονικά έπρεπε να κοπεί στο μοντάζ και την Καινούργιου να συνεχίζει λέγοντας πως ο Αλέξης Παππάς είναι τραγικός.