Survivor 4 - highlights 30/3: Ο τσακωμός Ντάφυ - Μπόγδανου, ο αγώνας με τον Κώστα και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 30/3: Ο τσακωμός Ντάφυ - Μπόγδανου, ο αγώνας με τον Κώστα και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο χθεσινό 30/3 επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε έναν άσχημο τσακωμό ανάμεσα σε Ντάφυ και Ηλία Μπόγδανο, έναν ασύλληπτο αγώνα του πρώτου με τον Κώστα, αλλά και τους 2 ακόμη υποψήφιους προς αποχώρηση.

Αυτά είναι τα highlights του Survivor 4

Ασημακόπουλος για Ντάφυ: "Είσαι παίκτης τελικού"

Τη δική του... κωλοτούμπα φαίνεται πως ετοιμάζει στο Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος στην κουβέντα του με τον Τριαντάφυλλο στο επεισόδιο της Τρίτης (30/3), του εξήγησε πως είναι παίκτης τελικού.

Η φράση αυτή του παίκτη της κόκκινης ομάδας τη στιγμή, που έχει «κατακεραυνώσει» ουκ ολίγες φορές τον τραγουδιστή, τόσο για τη συμβίωση στην καλύβα όσο και για την αγωνιστικότητά του. Επειδή, όμως, μπορεί να κατανοεί τη δημοτικότητά του, φαίνεται πως έκανε την κίνησή του να τον πλησιάσει.

Συγκεκριμένα, όταν ο «Ντάφυ» είπε πως οι συμπαίκτες του, τον κορόιδευαν για το «ζέσταμα» στο αγώνισμα ασυλίας, ο Ασημακόπουλος αρνήθηκε πως το έκανε. Συνέχισε, μάλιστα, να πλέκει το εγκώμιο στον Τριαντάφυλλο, αναφέροντας τα χαμένα του κιλά και τονίζοντας πως ελπίζει να γίνει καλά στην υγεία του, καθώς είναι «παίκτης τελικού».

Άγριος τσακωμός Ηλία και Τριαντάφυλλου: "Άντε γεια κι εσύ ρε"

Ένας άγριος τσακωμός σημειώθηκε μεταξύ του Ηλία Μπόγδανου και του Τριαντάφυλλου στο Survivor, με τους δύο παίκτες να βρίσκονται για ακόμη μια φορά σε κόντρα σχετικά με τη συμβίωση στην παραλία και τις στρατηγικές, που καθένας ακολουθεί.

Όλα άρχισαν, όταν ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη είπαν στον «Ντάφυ», ότι τόσο για αγωνιστικούς λόγους όσο και για λόγους συμβίωσης, έπρεπε να τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση και είναι ανάγκη να φύγει από το νησί.

Σε εκείνο το σημείο, ο Ηλίας παρενέβη, μιλώντας για το περιστατικό του καβγά με τον Αλέξη και τον Κώστα για την τουρκική τουαλέτα. «Νιώθω ότι πέφτω 30 επίπεδα πιο κάτω με αυτό τον άνθρωπο. Ακολουθεί όλες αυτές τις στρατηγικές, επειδή νομίζει πως με τόσα χρόνια στην νύχτα, τον στηρίζουν η Ελλάδα και η Κύπρος και πιάνει μεμονωμένα παίκτες, ώστε να έρθουν στο πλευρό του και να πάνε μακριά», είπε ο Ηλίας, με τον Τριαντάφυλλο να του λέει «άντε γεια κι εσύ ρε ύπουλε άνθρωπε».

Αλέξης Παππάς κατά Παπαδόπουλου: "Έλα να μας χ@σεις κιόλας και γέλα"

Σε ένα νέο «ξεκατίνιασμα» προχώρησαν ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς με τον Κώστα Παπαδόπουλο, δείχνοντας πως υπάρχει και... συνέχεια στη μεταξύ τους κόντρα, μετά από όσα έγιναν στην παραλία με αφορμή όσα έκανε ο Κώστας στην καλύβα με την τουρκική τουαλέτα.

Ο Κώστας ήταν εκείνος, που ξεκίνησε τον καβγά με αφορμή όσα είπαν ο «Ντάφυ» με τον Ηλία, ερχόμενος να κατηγορήσει τον συμπαίκτη του και τον Αλέξη Παππά για το θέμα των προμηθειών που υπήρχαν στην αποθήκη, θέλοντας να πάρουν από αυτές.

Σε εκείνο το σημείο, ο Αλέξης αντέδρασε και η ένταση δημιουργήθηκε. Οι δύο παίκτες, κάπως έτσι, τσακώθηκαν και πάλι έντονα, μιλώντας για ακόμη μια φορά για την... περιβόητη τουαλέτα σε κάποιο σημείο, αφού πρώτα ο Κώστας αποκάλεσε ως ψεύτη τον Αλέξη.

Όταν, δε, του επεσήμανε ξανά πως είχε χιουμοριστική διάθεση, ο Αλέξης του απάντησε «έλα να μας χ@σεις κιόλας και γέλα». Λίγο αργότερα, ο Κώστας ξαναβρήκε τους δύο παίκτες για να τους πει πως... ξαλάφρωσε.

Παππάς: "Ο Τριαντάφυλλος τους κάνει πλάκα"

Σε μια νέα επική στιγμή προχώρησε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor, αφού δε σταμάτησε να κλαίει για την αντιμετώπιση της κόκκινης ομάδας εναντίον του, με τον Αλέξη Παππά να τον έχει στην αγκαλιά του.

Οι δύο παίκτες, λίγο μετά τον τσακωμό με τον Κώστα Παπαδόπουλο, κάθισαν στην παραλία και συζήτησαν τις εντάσεις, που υπάρχουν στην παραλία, με τον «Ντάφυ» να ξεκινά να δακρύζει.

Ο Αλέξης, από την πλευρά του, άρχισε να τον παρηγορεί, ζητώντας μάλιστα από την ομάδα του να σταματήσει να τον «πολεμά». «Ο Τριαντάφυλλος έχει καταλάβει τη στήριξη του κόσμου και τους κάνει πλάκα. Όσο κι αν τον χτυπάνε, τόσο θα παραμένει στο παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα, καταλαβαίνοντας επίσης την πρόθεση του Ασημακόπουλου να τον πλησιάσει.

Ντάφυ VS Κώστας: Ο Τριαντάφυλλος τον «καθάρισε» σε αγώνα τρεξίματος

Πολλοί θα πουν, ότι κορυφαίος σπρίντερ όλων των εποχών είναι ο Γιουσέιν Μπολτ. Φαίνεται πως... δεν έχουν γνωρίσει τον Τριαντάφυλλο, που όχι μόνο έτρεξε, αλλά νίκησε τον Κώστα Παπαδόπουλο σε σπριντ, παρά το τραυματισμένο του πόδι.

Ακόμη μία ένταση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας με πρωταγωνιστή το γνωστό τραγουδιστή, με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να εκφράζουν διαφωνία ως προς το ποιος έπρεπε να αποφασίσει για το αν θα έπαιζε ή όχι.

Ο Τριαντάφυλλος ζητούσε από τους συμπαίκτες του να αποφασίσουν κι εκείνοι του έλεγαν να το κάνει εκείνος. Στο τέλος, ο «Ντάφυ» διάλεξε να μην αγωνιστεί, αλλά ζήτησε από τον Κώστα να τον ανταγωνιστεί στο τρέξιμο, καταφέρνοντας να κόψει πρώτος το νήμα και να παινευτεί για αυτό στην υπόλοιπη ομάδα.

Τριαντάφυλλος: "Ελάτε ρε παικταράδες στον τάκο μαζί μου αν τολμάτε"

Σε επίθεση προς την κόκκινη ομάδα προχώρησε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ζήτησε από τους υπόλοιπους παίκτες, αν δεν φοβούνται, να βγουν μαζί του ως υποψήφιοι προς αποχώρηση, προκειμένου να μετρήσουν τη δημοτικότητά τους.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στην κόκκινη ομάδα, με αφορμή την υποψηφιότητα του τραγουδιστή προς αποχώρηση, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να αναφέρεται στην ένταση στην παραλία και τον Γιώργο Κόρομι να αναφέρει πως με το τρέξιμο και το ζέσταμά του γελάνε το πανελλήνιο και ο Άγιος Δομίνικος.

Σε εκείνο το σημείο, ο «Ντάφυ» απάντησε πως το γέλιο θα έρθει, αλλά για άλλο λόγο, ζητώντας να έρθουν οι υπόλοιποι παίκτες στον τάκο μαζί του, καθώς θεωρεί, ότι αυτό είναι κάτι που φοβούνται, αν και αγωνιστικά έκανε τη διαφορά νικώντας... στο σπριντ του αιώνα τον Κώστα.

Λύγισε μετά τον αγώνα της η Νικολέτα Μαυρίδη

Σοκ επικράτησε στην κόκκινη ομάδα με την Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία υπέφερε από τους πόνους λίγο μετά από το δικό της αγώνα και έμοιαζε να μην είναι καθόλου καλά.

Η παίκτρια των «Κόκκινων» νίκησε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας την Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά αμέσως μετά πήγε πίσω από τον πάγκο, αισθανόμενη πόνο στο στομάχι.

Άπαντες «πάγωσαν» και έσπευσαν να τη βοηθήσουν, με την χορεύτρια πάντως να μην μπορεί να αγωνιστεί ξανά. Η ομάδα της, σε εκείνο το σημείο, της υποσχέθηκε την νίκη και τραγούδησε ρυθμικά το προσωπικό της σύνθημα, ώστε να την εμψυχώσει.

Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Μπορεί στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor να έπρεπε οι παίκτες να περάσουν μέσα από το υγρό στοιχείο, αλλά οι παίκτες της μπλε ομάδας δεν πρόκειται να πάνε... σαν βρεγμένες γάτες στο συμβούλιο, καθώς πήραν και τη δεύτερη ασυλία με τους «Κόκκινους».

Σε ακόμη ένα μεγάλο αγώνα, που έγινε χωρίς να υπάρχει αυτή την φορά και το έπαθλο φαγητού, η κατάσταση ήταν οριακή για τις δύο πλευρές, με τους «Μπλε» να τσακώνονται ακόμη και με νίκη, ενώ οι «Κόκκινοι» θα έπρεπε να αποχαιρετήσουν σίγουρα παίκτη τους.

Τελικά, η μπλε ομάδα έκανε ένα σερί τριών νικών μετά το 7-7 και επικράτησε με 10-7, φτάνοντας στη δεύτερη νίκη της και ερχόμενη στο συμβούλιο ως παρατηρήτρια.

"Το 'χασε" ο Τριαντάφυλλος! Μιλάει στο κούτσουρο...

Ο Τριαντάφυλλος ζητούσε από τους συμπαίκτες του να αποφασίσουν αν θα αγωνιστεί κι εκείνοι του έλεγαν να το κάνει εκείνος.

Στο τέλος, ο «Ντάφυ» διάλεξε να μην αγωνιστεί, αλλά ζήτησε από τον Κώστα να τον ανταγωνιστεί στο τρέξιμο, καταφέρνοντας να κόψει πρώτος το νήμα και να παινευτεί για αυτό στην υπόλοιπη ομάδα.

Αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος και της ήττας της Κόκκινης ομάδας, ο Παπαδόπουλος κατηγόρησε τον τραγουδιστή πως του απέσπασε την συγκέντρωση και ήταν ένας από τους λόγους που δεν κέρδισε η ομάδα του.

Τότε ο Τριαντάφυλλος… τρελάθηκε και πήρε ένα κούτσουρο και άρχισε να του μιλάει λέγοντας: «Άκουσες τι είπαν; Δεν έπαιξα και φταίω εγώ που έχασαν. Παίζω, φταίω, δεν παίζω, πάλι φταίω. Ε άντε στο δια….»

Υποψήφιες προς αποχώρηση η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Ελένη Χαμπέρη

H Μπλε ομάδα έκανε ένα σερί τριών νικών μετά το 7-7 και επικράτησε με 10-7, φτάνοντας στη δεύτερη νίκη της και ερχόμενη στο συμβούλιο ως παρατηρήτρια.

Έτσι οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιο μέλος της ομάδας τους για να είναι υποψήφιο προς αποχώρηση μαζί με τον Τριαντάφυλλο!

Με 8 ψήφους βγάλανε στον τάκο την Μαριάνθη επικαλούμενοι οι περισσότεροι αγωνιστικούς λόγους!

Ο Παύλος Γαλακτερός από την άλλη, έχοντας το κολιέ της ατομικής ασυλίας, έδωσε ως τρίτη υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη.