Survivor 4: Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Με σκορ 10-7

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Μπορεί στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor να έπρεπε οι παίκτες να περάσουν μέσα από το υγρό στοιχείο, αλλά οι παίκτες της μπλε ομάδας δεν πρόκειται να πάνε... σαν βρεγμένες γάτες στο συμβούλιο, καθώς πήραν και τη δεύτερη ασυλία με τους «Κόκκινους», όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει από το πρωί!

Σε ακόμη ένα μεγάλο αγώνα, που έγινε χωρίς να υπάρχει αυτή την φορά και το έπαθλο φαγητού, η κατάσταση ήταν οριακή για τις δύο πλευρές, με τους «Μπλε» να τσακώνονται ακόμη και με νίκη, ενώ οι «Κόκκινοι» θα έπρεπε να αποχαιρετήσουν σίγουρα παίκτη τους.

Τελικά, η μπλε ομάδα έκανε ένα σερί τριών νικών μετά το 7-7 και επικράτησε με 10-7, φτάνοντας στη δεύτερη νίκη της και ερχόμενη στο συμβούλιο ως παρατηρήτρια.

Νικήτρια η Μπλε ομάδα

Ασημακόπουλος για Ντάφυ: "Είσαι παίκτης τελικού"

Τη δική του... κωλοτούμπα φαίνεται πως ετοιμάζει στο Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος στην κουβέντα του με τον Τριαντάφυλλο στο επεισόδιο της Τρίτης (30/3), του εξήγησε πως είναι παίκτης τελικού.

Η φράση αυτή του παίκτη της κόκκινης ομάδας τη στιγμή, που έχει «κατακεραυνώσει» ουκ ολίγες φορές τον τραγουδιστή, τόσο για τη συμβίωση στην καλύβα όσο και για την αγωνιστικότητά του. Επειδή, όμως, μπορεί να κατανοεί τη δημοτικότητά του, φαίνεται πως έκανε την κίνησή του να τον πλησιάσει.

Συγκεκριμένα, όταν ο «Ντάφυ» είπε πως οι συμπαίκτες του, τον κορόιδευαν για το «ζέσταμα» στο αγώνισμα ασυλίας, ο Ασημακόπουλος αρνήθηκε πως το έκανε. Συνέχισε, μάλιστα, να πλέκει το εγκώμιο στον Τριαντάφυλλο, αναφέροντας τα χαμένα του κιλά και τονίζοντας πως ελπίζει να γίνει καλά στην υγεία του, καθώς είναι «παίκτης τελικού».