Survivor 4 spoiler 30/3: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Μπλε ή Κόκκινοι;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 30/3: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Από που να το πιάσεις κι από που να το αφήσεις. Εχθές, Δευτέρα 30/3, παρακολουθήσαμε πως είναι η κατάσταση στο Survivor την πρώτη ημέρα μετά την ένωση, που οι Μπλε μετακινήθηκαν στην παραλία των Κόκκινων.

Από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο φάνηκαν οι κλίκες και σίγουρα ο Αλέξης Παππάς με τον Τριαντάφυλλο είναι μια από αυτές. Από εκεί και πέρα, Τζέιμς και Μπάρτζης συνεχίζουν ακάθεκτα μαζί ενώ είδαμε να ανοίγει ξανά ένα σκληρό μέτωπο μεταξύ του Ηλία και του Ντάφυ με τον πρώτο να κάνει λόγο ξανά για ύπουλες κινήσεις από την πλευρά του τραγουδιστή.

Τέλος πάντων, μετά το ξεμάλλιασμα, είχαμε και το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, το οποίο και κέρδισαν οι μπλε όπως σας είχαμε πει από νωρίς στο Youweekly.gr! Υποψήφιος από την κάλπη εννοείται ο Τριαντάφυλλος,(πόσες φορές λέτε να την γλιτώσει άραγε;) όπως επίσης σας είχαμε πει. Η μόνη ανατροπή ήρθε στο ατομικό αγώνισμα ασυλίας όπου οι δικές μας πληροφορίες έδιναν τον Κόρο νικητή αλλά ο Παύλος Γαλακτερός έκανε την ανατροπή! Βλέπετε, τα παραδεχόμαστε τα λάθη μας εμείς... Δεν είμαστε και Θεοί, συγχωρήστε μας.

Σήμερα 30/3 πάμε για δεύτερο αγώνα ασυλίας και θα σας πούμε φυσικά ότι ξέρουμε. Γιατί έχουμε τις πληροφορίες μας από πολύ νωρίς (ώρα 07:22)!

Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό 30/3 αγώνισμα ασυλίας του Survivor

Survivor 4 spoiler 30/3 αγώνισμα ασυλίας ομάδα

Trailer δεν έχει δώσει ακόμα ο ΣΚΑΙ άρα δεν μπορούμε να ξέρουμε λεπτομέρειες για τον στίβο μάχης. Ο άνθρωπός μας όμως στον Άγιο Δομίνικο ήταν πολύ ξεκάθαρος στο τηλέφωνο. Μπλε θα επικρατήσει και σήμερα... Αλλά επιτρέψτε μου να κρατάω και μια αμφιβολία, δεν ξέρω, δεν έχω καλό feeling σήμερα. Αν αλλάξει κάτι θα επανέλθω...

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε ποιον θα δείξει ο Παύλος Γαλακτερός, αλλά και ποιον θα δείξει πάλι η κάλπη των Κόκκινων...εμείς ξέρουμε βέβαια από τώρα!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!