Survivor 4: Ο Παύλος Γαλακτερός κέρδισε την ατομική ασυλία

«Δεν έχω ιδέα τι θα ψηφίσω»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Παύλος Γαλακτερός κέρδισε την ατομική ασυλία

Η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη, που ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα ασυλίας του Survivor, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να ψηφίσει στο συμβούλιο, αλλά αυτός που δεν μπορεί να ψηφιστεί είναι ο Παύλος Γαλακτερός, που πήρε την ατομική ασυλία.

Μετά την προηγούμενη νίκη της Νικολέτας Μαυρίδη, ο Παύλος παίρνει το έπαθλο, δείχνοντας τη δυναμική του ως παίκτης απέναντι στον «Κόρο» που κόντεψε να πάρει άλλη μια ατομική ασυλία. Στο κλασικό αγώνισμα ισορροπίας τα κατάφερε για ακόμη μια φορά και είναι υποχρεωμένος να υποδείξει τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μεγάλο ενδιαφέρον, πάντως, θα έχει το ποιος θα είναι αυτός ο παίκτης, αν οι «Κόκκινοι» χάσουν και στο επόμενο αγώνισμα ασυλίας. Κι αυτό, γιατί οι στόχοι είναι ξεκάθαρα οι Τριαντάφυλλος και Μαριάνθη, οπότε σε ενδεχόμενη ήττα πρέπει να υποδειχθεί ένας παίκτης, ο οποίος προέρχεται από την υποομάδα των οκτώ παικτών, που την απαρτίζουν.

Από την επιλογή του Παύλου, πάντως, θα φανεί το κατά πόσο είναι συνδεδεμένος με αυτή την κλίκα, καθώς και τα δικά του κριτήρια επιλογής, παίρνοντας για πρώτη φορά μεγάλη ευθύνη στα χέρια του, φέρνοντας ενδεχομένως αναταράξεις στην παραλία.

H νίκη του Παύλου στην ατομική ασυλία στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Στον προηγούμενο αγώνα ο Αλέξης μας έδινε οδηγίες για τον στόχο»

Η κλίκα της μπλε ομάδας βρέθηκε... στη σέντρα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 από τον Τζέιμς Καφετζή, με τον ίδιο να επιτίθεται στον Σάκη Κατσούλη και τους υπόλοιπους, τονίζοντας πως στο προηγούμενο αγώνισμα όχι μόνο δε στήριξαν τον ίδιο και τους Νίκο-Άννα Μαρία, αλλά μάλιστα έδιναν οδηγίες στους «Κόκκινους».

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Ροδίτης αναφέρθηκε με ειρωνικό τρόπο στην πεντάδα, που δεν είχε αγωνιστεί στο προηγούμενο παιχνίδι, προκαλώντας την οργή του Ατζούν Ιλιτζαλί, ρωτώντας ουσιαστικά αν αυτή την φορά είχαν σκοπό να ενισχύσουν την ομάδα. Ο Σάκης του απάντησε, ότι τον προσβάλλει με αυτά που λέει και πρέπει να συμμορφωθεί μαζί με τον Νίκο στους κανόνες του συνόλου, σεβόμενοι την ομάδα.

Τότε, λοιπόν, ο Τζέιμς ανέφερε, ότι στο προηγούμενο αγώνισμα επάθλου η μπλε ομάδα έδινε οδηγίες στους «Κόκκινους» για το πώς θα κερδίσουν, ενώ τους... κατσάδιασαν για το γεγονός, ότι δεν αξιοποίησαν τα ματσαρίσματα. Το ακόμη χειρότερο για την κλίκα είναι, ότι τους επιβεβαίωσε ο αντίπαλος Παύλος Γαλακτερός, επισημαίνοντας πως το περιστατικό είναι αληθές και ότι ο Αλέξης έδινε οδηγίες στην ομάδα του.