Survivor 4: Εκτός όλοι οι Μπλε - Παίζουν μόνο ο Τζέιμς, η Άννα Μαρία και ο Νίκος

Οι Κόκκινοι δεν δέχθηκαν τα πέναλτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Εκτός όλοι οι Μπλε - Παίζουν μόνο ο Τζέιμς, η Άννα Μαρία και ο Νίκος

Σε μια απίθανη κλίκα προχώρησε η νέα κλίκα της μπλε ομάδας, με τους παίκτες της που είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor να μην την αξιοποιούν, ενημερώνοντας τον Γιώργο Λιανό πως θα αφήσουν την τριάδα να παίξει και… να φάει μόνη της.

Λίγο μετά τις φοβερές προστριβές στην παραλία τους μετά το συμβούλιο του νησιού και τον άγριο καβγά του Σάκη Κατσούλη με τον Νίκο Μπάρτζη, ο πρώτος είπε στον παρουσιαστή, ότι δε θα είχε καμία πρόθεση να αγωνιστεί, καθώς εκτός του ότι είναι τραυματίας, θα το έκανε σε συμπαράσταση για την Χριστίνα Κεφαλά.

Survivor 4 Λιανός

Το παράδειγμά του ακολούθησαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς, αφήνοντας έτσι τον Τζέιμς Καφετζή, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη να παίξουν μόνοι τους. Όμορφη, πάντως, ήταν η κίνηση της κόκκινης ομάδας, που δε θέλησε να εκμεταλλευτεί τα πέναλτι, που προέκυψαν. «Δε θέλουμε να τους χτυπήσουμε σαν χταπόδια», είπαν χαρακτηριστικά ο Ηλίας και η Καρολίνα.

Η απόφαση των Μπλε να μην παίξουν στο αγώνισμα του Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Είναι ανήθικοι, ξεπέρασαν κάθε όριο»

Οργισμένος ήταν ο Σάκης Κατσούλης μετά από όσα συνέβησαν στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τον παίκτη της μπλε ομάδας να εκφράζει την πλήρη του αντίθεση στην κίνηση του Νίκου Μπάρτζη να υποδείξει ως υποψήφια προς αποχώρηση την Χριστίνα Κεφαλά.

Η πράξη αυτή του αγρότη της μπλε ομάδας, σε συνδυασμό με τη δικαιολόγηση που βρήκε στην υγεία της, έκανε ακόμη χειρότερη τη θέση του στο ριάλιτι επιβίωσης απέναντι στην νέα κλίκα, με τον έναν εκ των ηγετών της να επιτίθεται, τόσο στον Νίκο όσο και στους Τζέιμς και Άννα Μαρία, καθώς και οι τρεις τους ήταν συνεννοημένοι για αυτή την υπόδειξη.

Survivor 4 Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης επεσήμανε, ότι δεν περίμενε ούτε στα πιο τρελά του όνειρα αυτή την εξέλιξη, προσθέτοντας πως η τριάδα αυτή είναι εξαιρετικά ανήθικη και ξεπέρασαν κάθε όριο στη στρατηγική τους, ψηφίζοντας έναν άνθρωπο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.