Survivor 4: Έξαλλοι οι Μπλε με τον Μπάρτζη - «Νιώθεις καλά με αυτό που έκανες;»

«Τον είχες κάνει πρόβα τον λόγο σου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Έξαλλοι οι Μπλε με τον Μπάρτζη - «Νιώθεις καλά με αυτό που έκανες;»

Πανικός επικρατεί στην μπλε ομάδα, μετά από όσα έγιναν στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τον Νίκο Μπάρτζη να έχει υποδείξει ως υποψήφια προς αποχώρηση την Χριστίνα Κεφαλά και την κλίκα να του επιτίθεται για τους λόγους, που προχώρησε σε αυτή την πράξη.

Το επεισόδιο της Τετάρτης (24/3) ξεκίνησε με τον Τριαντάφυλλο να αναφέρεται στο θέμα, λέγοντας πως αντί να ψηφιστεί πρώτα η Ελευθερία από την τριάδα, θα έπρεπε να έχει ψηφιστεί η Χριστίνα και μετά, φυσικά, να υποδειχθεί ως υποψήφια από τον Νίκο, εφόσον δεν έβγαινε από την κάλπη.

Survivor 4 Μπάρτζης

Το επόμενο πλάνο βρέθηκε στην «μπλε» παραλία, με τον Αλέξη να ρωτά τον Νίκο, αν αισθάνεται καλά με τον εαυτό του, που υπέδειξε την Χριστίνα κι έκανε νύξεις για την υγεία της. Η Μαριαλένα ήταν εξίσου έξαλλη μαζί του, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι ο Νίκος έκανε πρόβα το λόγο του, προτού θέσει στην κρίση του κοινού τη συμπαίκτριά του. Παράλληλα, επεσήμανε πως η τριάδα ξεπέρασε κάθε όριο και δε θέλει να συναναστρέφεται τέτοιου είδους ανθρώπους.

Η επίθεση των Μπλε στον Μπάρτζη μετά το συμβούλιο στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Άσχημη λογομαχία μεταξύ Νίκου Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή

Ε, λοιπόν, όπως φαίνεται θα ζήσουμε να το δούμε κι αυτό στο Survivor! Το Youweekly.gr από νωρίς σήμερα 24/3 σας αποκάλυψε ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι οπότε... ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας!

Η αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη όπως αναφέρει η εκπομπή Ευτυχείτε θα φέρει την πρώτη ρήξη μεταξύ των δυο... κολλητών, Τζέιμς και Νίκου.

Για την ακρίβεια η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Αυτό που θα σας πω θα φανεί λίγο στο τέλος του σημερινού επεισοδίου αλλά πιο έντονα την Κυριακή. Βλέπετε αυτούς τους δυο άντρες, τον Τζέιμς και το Νίκο Μπάρτζη. Επειδή θα χαθεί πάρα πολύ έντονα η ψυχραιμία στη Μπλε ομάδα, μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας θα δούμε αυτούς τους δυο άντρες να τσακώνονται λίγο. Θα τα βρουν αλλά θα υπάρξει ένταση μεταξύ τους. Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε μια λογομαχία μεταξύ αυτών των δυο που είναι φίλοι.", είπε η δημοσιογράφος.