Survivor 4 spoiler 24/3: Ο Τζέιμς την γλιτώνει! Αποχωρεί κορίτσι σήμερα

Έχουμε ανατροπή! Δεν είναι αυτή που νομίζετε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 24/3: Ο Τζέιμς την γλιτώνει! Αποχωρεί κορίτσι σήμερα

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσανε λέει η παροιμία! Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor που χτύπησε μάλιστα κόκκινο στην τηλεθέαση, σήμερα 24/3 θα δούμε πράματα και θαύματα στον Άγιο Δομίνικο.

Σας έχουμε πει ήδη από το πρωί ότι πέντε άτομα από την μπλε ομάδα αρνούνται να αγωνιστούν στον στίβο μάχης για το έπαθλο της επικοινωνίας, σαν αντίποινα προς την υποομάδα του Τζέιμς , όπως σας έχουμε πει επίσης και το ποια ομάδα κερδίζει τελικά! Τώρα πάμε να δούμε το πιο φλέγον θέμα... ποιος φεύγει απόψε;

Ποιος αποχωρεί σήμερα 24/3 από το Survivor

Survivor 4 spoiler 24/3 αποχώρηση

Οι Μπλε είναι ολοφάνερο ότι δεν αντέχουν πια το παρεάκι Άννα Μαρία, Τζέιμς και Μπάρτζη κι αφού ο Νίκος κατάφερε και κέρδισε στην ατομική ασυλία, έριξαν στον τάκο τους άλλους δυο. Μπορεί ο αγρότης να τράβηξε μαζί με τους φίλους του και την Χριστίνα Κεφαλά προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα και βγάζοντάς την εκτός εαυτού στο χθεσινό συμβούλιο αλλά το τηλεοπτικό κοινό - ευτυχώς - έχει τον τελευταίο λόγο και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η απόφαση έχει παρθεί και το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να αλλάξει!

Το κοινό έχει μάτι και βλέπει, και μετά από όλα αυτά που έχει παρακολουθήσει να συμβαίνουν εδώ και τρεις μήνες στον Άγιο Δομίνικο, αποφάσισε να βγάλει εκτός την Άννα Μαρία Βέλλη!

Ναι, μπορεί ο Νίκος Μπάρτζης να έριξε στον τάκο την Χριστίνα θεωρώντας πως δεν είναι... κάτι για να πάρει την στήριξη του κοινού αλλά το φάουλ του αυτό ήταν που όπως φαίνεται ώθησε τον κόσμο να την ψηφίσει να μείνει και... έδιωξε την φίλη του!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!