Survivor 4 spoiler 24/3: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό αγώνισμα

Έχουμε το χρώμα, και με επιφύλαξη το σκορ! Δεν έχει ξαναγίνει...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 24/3: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό αγώνισμα

Μπορεί στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor να ήρθαν τα πάνω κάτω, αλλά το σημερινό 24/3 θα χτυπήσει σίγουρα κόκκινο στην τηλεθέαση! Για πρώτη φορά στα χρονικά, όπως είδαμε και στο trailer, θα αγωνιστούν από την Μπλε ομάδα μόνο τρεις παίκτες: Ο Τζέιμς, η Άννα Μαρία και ο Νίκος Μπάρτζης!

Σας το είχαμε πει μέρες τώρα πως ο Νίκος Μπάρτζης που πήρε την ασυλία θα τα περιπλέξει περισσότερο τα πράγματα καθώς για να σώσει τους φίλους του που είναι και οι δυο προτεινόμενοι προς αποχώρηση θα έβγαζε τον πιο αδύναμο - "άγνωστο" παίκτη, δηλαδή την Χριστίνα. Η καημένη στεναχωρήθηκε πολύ.

Η κίνηση αυτή όμως εξόργισε πραγματικά την υποομάδα των Μπλε (Κατσούλη, Μαριαλένα κλπ) και σήμερα θα πάνε στον στίβο μάχης και πνιγμένοι από τον εγωισμό τους θα παρατήσουν το παιχνίδι και το έπαθλο επικοινωνίας που έχουμε δει μάλιστα ότι είναι πολύ σημαντικό για όλους τους παίκτες.

Τέλος πάντων δεν έχω λόγια για το σημερινό επεισόδιο, απλά το περιμένω κι εγώ πως και πως! Γι' αυτό πάμε στα δικά μας...

Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό 24/3 αγώνισμα στο Survivor

Ώρα 08:22 και το Youweekly.gr έχει το οριστικό spoil πρώτο από κάθε άλλον! Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες παρά το γεγονός ότι οι Μπλε θα παραιτηθούν από το αγώνισμα, η τριάδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους Κόκκινους θα καταφέρει να τους εξοντώσει όλους!

Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Τζέιμς, Άννα Μαρία και Νίκος Μπάρτζης θα βγάλουν off τους Κόκκινους και θα κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Έχουμε και σκορ αλλά με επιφύλαξη: 10-6!

Τρελό;

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!