Survivor 4 trailer 24/3: Οι μισοί Μπλε εκτός αγωνίσματος! Παίζουν μόνο Μπάρτζης, Άννα Μαρία και Τζέιμς

Πρωτοφανές περιστατικό! Το παρατάνε επίτηδες για να χάσουν την επικοινωνία

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 24/3: Οι μισοί Μπλε εκτός αγωνίσματος! Παίζουν μόνο Μπάρτζης, Άννα Μαρία και Τζέιμς

Αλήθεια σας το λέω, αν με ρωτούσατε να σας πω τι άλλο μπορεί να γίνει φέτος στο Survivor αυτό το πράγμα δεν θα το σκεφτόμουν με τίποτα! Ο άνθρωπος μας από εχθές μας είχε δώσει αυτή την πληροφορία αλλά καταλαβαίνετε πως μου φαινόταν πολύ... τρελό για να είναι αληθινό!

Μετά τα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο και ειδικά μετά την κίνηση του Νίκου Μπάρτζη να δώσει υποψήφια επίτηδες την Χριστίνα, όπως σας είχαμε πει από νωρίς την Τρίτη, για να σώσει τους φίλους του, Τζέιμς και Άννα Μαρία η υποομάδα του Σάκη Κατσούλη έχασε πάσα ιδέα για τους τρεις τους.

Στο trailer που θα δείτε παρακάτω, ο Σάκης το λέει στην κάμερα ότι δεν το περίμενε με τίποτα να κάνουν κάτι τέτοιο και πως αυτή την φορά ξεπέρασαν τα όρια. Και η Χριστίνα να σας πω, δεν φαίνεται καλά, πρέπει να έχει πέσει πολύ ψυχολογικά γιατί αισθάνεται και αδικημένη που δεν μπορούσε να αγωνιστεί.

Μετά από συμβούλιο που έκανε η υποομάδα, λοιπόν, πριν μπουν στο αγώνισμα αρχίζουν να ανακοινώνουν ένας ένας στον Λιανό, με πρώτο φυσικά τον Κατσούλη πως δεν έχουν ψυχολογία να αγωνιστούν! Και κάπως έτσι θα παίξουν στο στίβο μάχης για το έπαθλο επικοινωνίας μόνο η Βέλλη ο Μπάρτζης και ο Τζέιμς.

Εννοείται πως έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν γιατί κάθε παίχτης μεμονωμένα μπορεί να θέσει τον εαυτό του εκτός σε αγώνισμα για τρεις μόνο φορές, μετά αποβάλλεται.

Πολύ πράγμα θα έχει και σήμερα το επεισόδιο. Κι επειδή το Youweekly.gr ξέρει τα πάντα, δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας!

Το trailer για το σημερινό 24/3 επεισόδιο του Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!