Survivor 4 highlights 23/3: Άσχημες κόντρες μεταξύ των ομάδων, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας

Οι παραλίες στον Άγιο Δομίνικο έχουν πάρει φωτιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 highlights 23/3: Άσχημες κόντρες μεταξύ των ομάδων, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας

Σταματημό δεν έχουν οι αποκαλύψεις στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου όσο περνάνε οι μέρες! Το χθεσινό 23/3 επεισόδιο του Survivor είχε πολύ... ζουμί κι εννοείται το Youweekly.gr όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα σας συγκέντρωσε τις πιο κορυφαίες στιγμές.

Τα highlights του χθεσινού Survivor

«Αρπάχτηκαν» Τριαντάφυλλος και Παύλος

Το επεισόδιο της Τρίτης (23/3) για το Survivor ξεκίνησε με ένα μεγάλο καβγά ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Παύλο Γαλακτερό, με τον τραγουδιστή μάλιστα να μη διστάζει να αναφέρει το όνομα του πατέρα του, Νάσου, προκειμένου να πλήξει το συμπαίκτη του.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Παύλος θέλησε να αρχίσει με τον «Ντάφι» μια συζήτηση για όσα είπε για τον Γιώργο Κοψιδά. Σε εκείνο το σημείο, ο Τριαντάφυλλος αντέδρασε έντονα και δεν άφηνε τον Παύλο να μιλήσει, λέγοντάς του σε κάποια στιγμή, ότι γνωρίζει τον πατέρα του και θα του πει μετά το τέλος του ριάλιτι τα λάθη του.

Παύλος Γαλακτερός Τριαντάφυλλος καυγάς

«Τον πατέρα μου δε θα τον πιάνεις στο στόμα σου», του απάντησε ο Παύλος, όντας πυρ και μανία με το συμπαίκτη του. Παράλληλα, του είπε πως ενοχλήθηκε από τα σχόλια για τον Κοψιδά, καθώς ο ηθοποιός δεν είναι παρών, ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι στα λεγόμενα του Τριαντάφυλλου.

«Το πίτμπουλ δεν πάει μακριά από το αφεντικό του»

Η κόκκινη ομάδα σχολίασε όσα έγιναν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τον Κώστα Παπαδόπουλο, μάλιστα, να μη διστάζει να επιτεθεί κατά του Νίκου Μπάρτζη, αποκαλώντας τον ως «πίτμπουλ του Τζέιμς».

Μια κουβέντα ανάμεσα στον Σάκη και τον Νίκο είχε αρκετή ένταση στο συμβούλιο, με το δεύτερο να αποκαλύπτει πως ο Κατσούλης τον πλησίασε, λέγοντάς του πως δε θα έπρεπε να κάνει παρέα με τον Καφετζή. Ο Σάκης, βέβαια, αρνήθηκε αυτό τον ισχυρισμό και τον αποκάλεσε ως ψεύτη.

Οι «Κόκκινοι» δεν άφησαν ασχολίαστο το περιστατικό και ο Κώστας βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τον Νίκο, αποκαλύπτοντας πως το γεγονός, που ανέφερε, έχει γίνει όντως προ 2-3 εβδομάδων, ενώ πρόσθεσε πως θα κάνει τα πάντα ως «πιστό πίτμπουλ του Τζέιμς».

«Ο Σάκης είναι φουλ καψούρης με τη Μαριαλένα»

Σε μια τεράστια αποκάλυψη προχώρησε ο Τριαντάφυλλος στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 σχετικά με τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, τονίζοντας πως ο πρώτος είναι τρελά ερωτευμένος και για αυτό βρίσκεται στο ριάλιτι.

Ο «Παπά-Ντάφυ», που άλλωστε είχε προ ημερών... ευλογήσει με τον αγιασμό του τη σχέση τους πριν από αγώνισμα, έκανε λόγο για τις στρατηγικές για την μπλε ομάδα, τονίζοντας πως ο Σάκης και ο Αλέξης κινούν τα νήματα, αλλά μεγάλο ρόλο παίζει και η Μαριαλένα.

«Κανένα Survivor και καμία καρύδα, τίποτα δε μετρά. Τα μάτια του λένε μόνο Μαριαλένα, είναι τρελά ερωτευμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος σε μια μεγάλη αποκάλυψη, ενώ την ίδια άποψη είχε και η Κατερίνα Καινούργιου.

Αρρώστησε από τις καρύδες ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Η καρύδα αποτελεί μία από την βασική τροφή των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης ωστόσο η αλήθεια είναι πως η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα. Για παράδειγμα, ο Πάνος Καλίδης αμέσως μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι επισκέφθηκε τον οδοντίατρό του.

Αυτή τη φορά, το θέμα που δημιουργήθηκε είχε να κάνει με το στομάχι. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να φάει καρύδα, γεγονός που θα του κοστίσει αρκετά. Για τον λόγο αυτό οι συμπαίκτες του, του πρότειναν να του δώσουν από μία έξτρα κουταλιά φακόρυζο για να μην πεινάσει.

Ο ίδιος βέβαια δεν τη δέχθηκε αν και τους ευχαρίστησε για την υπέροχη κίνησή τους.

«Τι έγινε Τζέιμς, χάνουμε την μπάλα;»

«Βολές» εναντίον του Τζέιμς Καφετζή έριξε η Ελευθερία Ελευθερίου , η οποία επεσήμανε πως ο συμπαίκτης της έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία στην μπλε ομάδα και μαζί την ψυχραιμία του.

Η τραγουδίστρια σχολίασε με τη σειρά της, όσα έγιναν στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, κάνοντας λόγο για το γεγονός, ότι η στρατηγική του Τζέιμς μοιάζει τον τελευταίο καιρό να μη βγαίνει, με αποτέλεσμα να χάνει την ψυχραιμία του και να λέει ψέματα.

«Τι έγινε Τζέιμς; Χάνουμε την ψυχραιμία μας και λέμε ψέματα;», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα, επιτιθέμενη στον συμπαίκτη της, λέγοντας πως τόσο καιρό ψήφιζε με βάση την ηθική, αλλά ξαφνικά αποφάσισε να ψηφίζει με αγωνιστικά κριτήρια.

«Δεν κοιτούσα στα μάτια τον Τριαντάφυλλο γιατί τον σεβόμουν»

Οι εντάσεις ανάμεσα στον Παύλο Γαλακτερό και τον Τριαντάφυλλο συνεχίστηκαν μετά τον αρχικό καυγά τους. Συγκεκριμένα, ο πρώτος ξεκαθάρισε πως ενώ στην αρχή έδειχνε μεγάλο σεβασμό στον τραγουδιστή, πλέον δε θέλει να τον ξέρει.

Ο Τριαντάφυλλος χρησιμοποίησε το όνομα του πατέρα του Παύλου, γεγονός που ενόχλησε πολύ τον νεαρό παίκτη των Κόκκινων. Στη συνέχεια μάλιστα, έθιξε το θέμα του σεβασμού και είπε στον Παύλο πως δεν το σέβεται παρόλο που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Ο Παύλος σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα τόνισε πως από την πρώτη κιόλας μέρα έδειξε μεγάλο σεβασμό στον Ντάφι. «Τον κοιτούσα στα πόδια και όχι στα μάτια από τον σεβασμό», είπε χαρακτηριστικά.

Όλα άλλαξαν όμως για τον Παύλο τη στιγμή που ο Ντάφι ψηφίστηκε. Από τότε έχει αλλάξει τελείως τη στάση του απέναντι στους συμπαίκτες του και προσπαθεί να το παίξει θύμα.

Το θέμα σχολίασε φυσικά και ο Ηλίας, ο οποίος στάθηκε στην αναφορά στον πατέρα του Παύλου, εξηγώντας στον Τριαντάφυλλο πως είναι λάθος να τον μπλέκει. Ο Παύλος πάντως είπε πως ο πατέρας του δεν είναι φίλος με τον Ντάφι, απλά τον έχει δει σε δύο live του.

«Με πλησίασαν ο Σάκης και η Μαριαλένα γιατί με θεώρησαν ευάλωτο»

Σε αποκαλύψεις «βόμβα» προχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος αναφέρθηκε στον καβγά του με τον Σάκη στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor και την προσέγγιση, που του έκαναν ο δεύτερος και η Μαριαλένα.

Η πρώτη αναφορά για το θέμα έγινε στο συμβούλιο, όταν ο Νίκος είπε πως ο Σάκης ήρθε κοντά του, με σκοπό να τον απομακρύνει από την Άννα Μαρία, η οποία είναι υποψήφια προς αποχώρηση, και τον Τζέιμς, καθώς, όπως ισχυρίστηκε, πρόκειται για «κακά παιδιά».

Ο Νίκος δεν ενέδωσε στην πίεση του Σάκη, βάζοντας όμως στο κάδρο αυτή την φορά και τη Μαριαλένα, η οποία απάντησε πως δεν είχε τέτοιο σκοπό η προσέγγιση, δηλαδή να έρθει στην πλευρά της νέας κλίκας, αν και οι λεπτομέρειες του Μπάρτζη είναι αρκετά κατατοπιστικές.

Καυγάς ανάμεσα σε Αλέξη και Μπάρτζη

Ένας ακόμη καυγάς με πρωταγωνιστές αυτή την φορά τους Αλέξη Παππά και Νίκο Μπάρτζη, που αντάλλαξαν άσχημες κουβέντες πριν από το αγώνισμα ασυλίας.

Όλα άρχισαν, όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στο γνωστό ηθοποιό, ο οποίος επεσήμανε, όταν θα παλέψει για την ομάδα του παρά το γεγονός, ότι η αντίπαλη κλίκα από τη δική του είναι σε δύσκολη θέση, υπενθυμίζοντας πως σε αντίστοιχη περίπτωση στο παρελθόν, ο Τζέιμς και η παρέα του είχαν μειωμένη απόδοση.

«Τέτοιες καραγκιοζιές δεν κάνω», είπε ο Αλέξης, «πυροδοτώντας» την αντίδραση του Νίκου. «Φιλαράκι ζήτα τώρα συγγνώμη, δε θα με λες μπροστά σε όλο τον κόσμο καραγκιόζη», του απάντησε, με αποτέλεσμα να λογομαχήσουν. Άλλωστε ο Αλέξης Παππάς, μετά τη χθεσινή ήττα της ομάδας του υποσχέθηκε να πληρώσει την τριάδα με το ίδιο νόμισμα.

Οι Κόκκινοι πήραν και τη δεύτερη ασυλία

Η κόκκινη ομάδα ήταν για ακόμη μια φορά νικήτρια στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, παίρνοντας άνετα το αποτέλεσμα απέναντι στην μπλε και ηρεμώντας πλήρως, καθώς δε θα φύγει κανείς εκ των παικτών της αυτή την εβδομάδα.

Οι «Μπλε» για ακόμη μια φορά πλήρωσαν την απουσία του Σάκη Κατσούλη κατά κύριο λόγο, αν και παράλληλα το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, με τους παίκτες τους να λογομαχούν πριν από την αναμέτρηση, ενώ η κατάσταση αναμένεται να γίνει ακόμη πιο δύσκολη στο συμβούλιο.

Οι «Κόκκινοι» πήραν άνετα με 10-4 την νίκη και θα απολαύσουν, παράλληλα, έπαθλο φαγητού, όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά. Κάπως έτσι, η μπλε ομάδα πάει πάλι υποχρεωμένη να ψηφίσει.

Την επόμενη εβδομάδα η ένωση των ομάδων

Πανηγυρισμοί «ξέσπασαν» στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, καθώς ο Γιώργος Λιανός έκανε μια ευχάριστη ανακοίνωση, αναφέροντας πως την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει το πάρτι της ένωσης.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο συμβούλιο, με τους «Μπλε» να έχουν βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά και τη δεύτερη ήττα σε αγώνισμα ασυλίας για την εβδομάδα. Οι «Κόκκινοι» έμειναν παρατηρητές και νέες «βαριές» κουβέντες ειπώθηκαν, ώσπου ο παρουσιαστής του ριάλιτι επενέβη.

Η επέμβαση, όμως, έγινε... για καλό λόγο, αφού τους ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα γίνει το πάρτι της ένωσης, λέγοντας πως, όποιος αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα, θα είναι εξαιρετικά άτυχος.

Υποψήφιοι ο Τζέιμς και η Χριστίνα

Η μπλε ομάδα «μίλησε» στο συμβούλιο του νησιού στο Survivo και συμπληρώθηκε, έτσι, η τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση, με τον Τζέιμς Καφετζή και την Χριστίνα Κεφαλά να συμπληρώνουν την υποψηφιότητα της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Η ομάδα βρέθηκε στο συμβούλιο υποχρεωμένη να ψηφίσει έναν ακόμη υποψήφιο και ο Νίκος Μπάρτζης έπρεπε να υποδείξει τον τρίτο. Η κάλπη, λοιπόν, έδειξε τον Τζέιμς, με τους περισσότερους να αναφέρουν πως πρέπει να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας.

Όταν, όμως, ο Νίκος είχε την ευκαιρία να δώσει την Ελευθερία ως τρίτη υποψήφια, καθώς η τριάδα εκείνη ψήφιζε στην κάλπη, σκέφτηκε μάλλον τη δημοτικότητά της και, για αυτό το λόγο, στράφηκε προς την Χριστίνα, υποδεικνύοντας την ίδια.