Survivor 4: Καυγάς ανάμεσα σε Αλέξη και Μπάρτζη - «Τέτοιες καραγκιοζιές δεν κάνω»

«Ζήτα τώρα συγγνώμη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Καυγάς ανάμεσα σε Αλέξη και Μπάρτζη - «Τέτοιες καραγκιοζιές δεν κάνω»

Ένας ακόμη καυγάς συνέβη στις τάξεις της μπλε ομάδας στο Survivor, με πρωταγωνιστές αυτή την φορά τους Αλέξη Παππά και Νίκο Μπάρτζη, που αντάλλαξαν άσχημες κουβέντες πριν από το αγώνισμα ασυλίας.

Όλα άρχισαν, όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στο γνωστό ηθοποιό, ο οποίος επεσήμανε, όταν θα παλέψει για την ομάδα του παρά το γεγονός, ότι η αντίπαλη κλίκα από τη δική του είναι σε δύσκολη θέση, υπενθυμίζοντας πως σε αντίστοιχη περίπτωση στο παρελθόν, ο Τζέιμς και η παρέα του είχαν μειωμένη απόδοση.

«Τέτοιες καραγκιοζιές δεν κάνω», είπε ο Αλέξης, «πυροδοτώντας» την αντίδραση του Νίκου. «Φιλαράκι ζήτα τώρα συγγνώμη, δε θα με λες μπροστά σε όλο τον κόσμο καραγκιόζη», του απάντησε, με αποτέλεσμα να λογομαχήσουν. Άλλωστε ο Αλέξης Παππάς, μετά τη χθεσινή ήττα της ομάδας του υποσχέθηκε να πληρώσει την τριάδα με το ίδιο νόμισμα.

Ο καυγάς του Αλέξη Παππά και του Νίκου Μπάρτζη στο Survivor

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

"Ζητώ συγγνώμη, δεν ξέρω τον Αλέξη Παππά"

Η Σοφία Μουτίδου που είναι μια πολύ εκκεντρική παρουσία της ελληνικής showbiz, το πρωί της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων σχολίασε με παρουσιάστρια και πάνελ όλα αυτά που συμβαίνουν στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Στο επίκεντρο κάποια στιγμή ήρθε ο ηθοποιός Αλέξης Παππάς , καθώς δεν μπορούσε να μην σχολιαστεί η χθεσινή συμπεριφορά του, και οι δηλώσεις της ήταν οι παρακάτω:

"Ζητώ συγγνώμη δεν ξέρω πολύ κόσμο παιδιά, αν δω το πρόσωπό του μπορεί να το ξέρω. Καλέ είναι ωραίο παιδί αυτός, από την αρχή είναι στο Survivor, κούκλος και μ' αρέσει πάρα πολύ, πολύ σέξυ αλλά δεν ήξερα ότι είναι ηθοποιός"