Survivor 4 - Αλέξης: «Η Άννα Μαρία είναι υπεύθυνη για το "μαγείρεμα" στην ομάδα»

Έριξε το «καρφί» του μετά την ψηφοφορία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Αλέξης: «Η Άννα Μαρία είναι υπεύθυνη για το

«Πυρά» εναντίον της Άννας Μαρίας Βέλλη, λίγο μετά την ανακοίνωσή της ως υποψήφιας προς αποχώρηση στο Survivor, έριξε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος για ακόμη μια φορά έκανε αναφορές για την υποτιθέμενη ηθική της.

Ο γνωστός ηθοποιός πήρε το λόγο από τον Γιώργο Λιανό και επιτέθηκε άμεσα στην υποψήφια της μπλε ομάδας, λέγοντας ουσιαστικά πως το άξιζε, καθώς είναι αυτή, που «μαγειρεύει» τα πάντα από την εποχή της ομάδας των Διάσημων και μέχρι σήμερα, προκαλώντας εντάσεις.

Η Άννα Μαρία αντέδρασε λέγοντας, ότι ο Αλέξης επαναφέρει ένα θέμα, που υποτίθεται πως είχαν λύσει μεταξύ τους, ενώ πρόσθεσε πως της είχε πει να ζητήσει συγγνώμη, με σκοπό να αλλάξει η τελευταία ψηφοφορία, που την έβγαλε υποψήφια.

Τα «καρφιά» του Αλέξη Παππά για την Άννα Μαρία στο Survivor

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Δεν κοιτάω ψεύτες στα μάτια»

Νέος άγριος τσακωμός έλαβε τόπο στο Survivor, με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη αυτή την φορά να λογοφέρνουν, με το δεύτερο μάλιστα να αποκαλεί ως ψεύτη το συμπαίκτη του.

Όλα άρχισαν, όταν στο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στο χάσμα, που επικρατεί μεταξύ των δύο υποομάδων της «μπλε» παραλίας, «κατακεραυνώνοντας» την τριάδα για την τακτική της, αλλά ο Νίκος, που ήταν αυτός που κέρδισε την ατομική ασυλία, έμελλε άμεσα να απαντήσει, μετά τον άγριο καυγά που σημειώθηκε πριν το συμβούλιο.

Survivor 4 Νίκος Μπάρτζης

Ο αγρότης είπε, ότι ο Σάκης τον έχει πλησιάσει, για να του πει πως δε θα έπρεπε να κάνει παρέα με τον Τζέιμς, κάτι που ο πρώτος διέψευσε. «Είσαι ψεύτης και τους ψεύτες, δεν τους κοιτάζω καν», του είπε, με τη στιγμή έντασης να διακόπτεται από τον Γιώργο Λιανό.