Survivor 4: Σάκης σε Νίκο - «Δεν κοιτάω ψεύτες στα μάτια»

«Αρπάχτηκαν» στο συμβούλιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Σάκης σε Νίκο - «Δεν κοιτάω ψεύτες στα μάτια»

Νέος άγριος τσακωμός έλαβε τόπο στο Survivor, με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη αυτή την φορά να λογοφέρνουν, με το δεύτερο μάλιστα να αποκαλεί ως ψεύτη το συμπαίκτη του.

Όλα άρχισαν, όταν στο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στο χάσμα, που επικρατεί μεταξύ των δύο υποομάδων της «μπλε» παραλίας, «κατακεραυνώνοντας» την τριάδα για την τακτική της, αλλά ο Νίκος, που ήταν αυτός που κέρδισε την ατομική ασυλία, έμελλε άμεσα να απαντήσει, μετά τον άγριο καυγά που σημειώθηκε πριν το συμβούλιο.

Survivor 4 Νίκος Μπάρτζης

Ο αγρότης είπε, ότι ο Σάκης τον έχει πλησιάσει, για να του πει πως δε θα έπρεπε να κάνει παρέα με τον Τζέιμς, κάτι που ο πρώτος διέψευσε. «Είσαι ψεύτης και τους ψεύτες, δεν τους κοιτάζω καν», του είπε, με τη στιγμή έντασης να διακόπτεται από τον Γιώργο Λιανό.

Ο καυγάς του Σάκη με τον Μπάρτζη στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Τα σχόλια περί τύχης δεν μου αρέσουν»

Τα «καρφιά» του εναντίον του Τζέιμς Καφετζή πέταξε ο Σάκης Κατσούλης στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, ο οποίος σχολίασε τις αναφορές του περί ατυχίας, επισημαίνοντας πως τέτοιες δικαιολογίες δεν ευσταθούν.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας δεν κατάφερε να ενισχύσει τις προσπάθειές της λόγω του άσχημου τραυματισμού του. Η απουσία του φάνηκε στο τελικό 10-4 της ήττας από την κόκκινη ομάδα και της απώλειας της ασυλίας, με τον ίδιο να στέκεται σε αυτό το γεγονός.

Survivor 4 Τζέιμς Σάκης

Παράλληλα, σχολίασε τη δικαιολογία του Τζέιμς για την ατυχία, που θεωρεί πως υπήρξε για την ομάδα του, καθώς εκείνος δεν έφερε κανέναν πόντο. Κοντά του, φυσικά, η Μαριαλένα έσπευσε να τονίσει το πόσο επηρέασε την απόδοση της ομάδας η απουσία του Σάκη.