Survivor 4: Οι καρύδες έστειλαν τον Πάνο Καλίδη στο γιατρό λίγο μετά την αποχώρησή του

Δεν το έχει πάθει κανείς παίχτης μέχρι τώρα κι έχουν περάσει τόσοι και τόσοι...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι καρύδες έστειλαν τον Πάνο Καλίδη στο γιατρό λίγο μετά την αποχώρησή του

Λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor 4, ο Πάνος Καλίδης αναγκάστηκε να επισκεφθεί τον γιατρό εξαιτίας ενός προβλήματος που του προκάλεσαν οι καρύδες που έφαγε όσο καιρό βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Μπορεί ο αγαπημένος τραγουδιστής να μην έκοψε την συνήθεια με τις καρύδες ακόμα και μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ωστόσο όπως φάνηκε από μία ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το εξωτικό αυτό φρούτο του προκάλεσε πρόβλημα με τα δόντια του.

Ο Πάνος Καλίδης ανέβασε μία φωτογραφία από τον οδοντίατρό του και εξήγησε στους διαδικτυακούς του φίλους πως για όλα φταίνε αυτές οι καρύδες!

Η ανάρτηση του Πάνου Καλίδη από τον γιατρό λόγω του Survivor 4

Πάνος Καλίδης γιατρός

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Λέαννα Μαρκόγλου για την συμμετοχή του Καλίδη: «Ήρθε μια μέρα σπίτι και μου λέει...»

Το απόγευμα της Κυριακής, η Λεάννα Μάρκογλου βρέθηκε στην εκπομπή Roomies και μίλησε για τη συμμετοχή του συζύγου της, Πάνου Καλίδη, στο Survivor.

Η πανέμορφη μακιγιέζ χρησιμοποίησε ως μοντέλο τη Μαρία Σολωμού προκειμένου να δείξει στις μακιγιάζ με χρώμα, ιδανικό για την εποχή.

undefined

Την ίδια στιγμή, η Λεάννα μίλησε για τον σύζυγο της, Πάνο Καλίδη, αλλά και την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης. Συγκεκριμένα είπε: «Όταν τον έβλεπα έκλαιγα πάρα πολύ, από συγκίνηση. Έκλαιγε κι αυτός.

Ο Πάνος δεν κλαίει γενικά εύκολα, αλλά στο παιχνίδια έκλαψε πολύ. Ήμουν σίγουρη ότι θα αποχωρήσει. Είναι πολύ ευαίσθητος για όσους δεν τον ξέρουν και εννοείται, είμαι περήφανη για εκείνον».

Η Λεάννα που τον υποδέχτηκε με έναν υπέροχο τρόπο αμέσως μετά αποκάλυψε «Ήρθε μια μέρα σπίτι και μου λέει: "Έκανα κι ένα ραντεβού με την παραγωγή", Εγώ δεν το σχολίασα καν. Το βράδυ που κοιμηθήκανε τα παιδιά μου λέει: "Μάλλον θα πάω"».

H ίδια ξεκαθάρισε αν ο σύζυγος της γνώρισε τη Μαριαλένα και τον Σάκη, καθώς είχε γίνει ντόρος σχετικά με αυτό. «Τη Μαριαλένα δεν την ξέρω, ούτε o Πάνος. Τον Σάκη δεν τον ήξερε ο Πάνος, απλά ο στυλίστας του έπαιρνε ρούχα από το μαγαζί του Σάκη. Τον Γιώργο Λιβάνη, τη σχέση της Μαριαλένας, τον έβαφα εγώ. Έχουν σχέση τα παιδιά, είναι μαζί».