Survivor 4: Ο Καλίδης γύρισε στην Ελλάδα και συνέχισε να τρώει καρύδες

Της γυναίκας του βέβαια δεν της άρεσαν και πολύ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Καλίδης γύρισε στην Ελλάδα και συνέχισε να τρώει καρύδες

Ο Πάνος Καλίδης επέστρεψε χθες στην Ελλάδα και είδε την οικογένεια του έπειτα από περίπου 3 μήνες. Ωστόσο, όπως φαίνεται η συνήθεια είναι συνήθεια και για το λόγο αυτό αντί να φάει κρέας ή κάποιο άλλο αγαπημένο φαγητό, απόλαυσε με τη γυναίκα του ψητές καρύδες.

Ο πρώην παίκτης της Μπλε ομάδας θέλησε να δώσει μια... μικρή γεύση στην Λεάννα Μάρκογλου από αυτό που έτρωγε και γευόταν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Η γυναίκα του μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram την εμπειρία της, όπου όπως φαίνεται η γεύση της ψημένης καρύδας δεν της άρεσε πολύ.

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 4 - Καλίδης: «Δεν το περίμενα αλλά πρέπει να φάνηκε στον κόσμο ότι πεινάγαμε πάρα πολύ»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, περιέγραψε στους διαδικτυακούς του φίλους ένα απίστευτο σκηνικό που συνέβη μέσα στο αεροπλάνο.

O αγαπημένος τραγουδιστής, αποχώρησε οικειοθελώς την περασμένη Κυριακή από το παιχνίδι καθώς δεν άντεξε τις συνθήκες. Ο ίδιος μάλιστα, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την αποχώρησή του παραδέχθηκε πως αν μπορούσε να ψηφίσει τον εαυτό του θα το είχε κάνει.

«Δεν μπορούσα να φέρω πόντους και με στεναχωρούσε πάρα πολύ και με την ιδέα ότι με βλέπουν και οι δικοί μου στην Αθήνα ένιωθα περίεργα. Δεν σου κρύβω ότι ντρεπόμουν», είπε ο τραγουδιστής.

Πάνος Καλίδης Survivor

"Αν ψήφιζα αγωνιστικά θα ψήφιζα τον εαυτό μου"

"Δεν μπορούσα να φέρω πόντους και με στεναχωρούσε πάρα πολύ και με την ιδέα ότι με βλέπουν και οι δικοί μου στην Αθήνα ένιωθα περίεργα. Δεν σου κρύβω ότι ντρεπόμουν. Το σκεφτόμουν τουλάχιστον δυο εβδομάδες. Με την Ελευθερία το είχα συζητήσει και μου έλεγε ότι και αυτή λίγο νωρίτερα ήταν πιεσμένη και με την άφιξη των δυο παιδιών του Γιώργου και του Σάκη ένιωσε καλύτερα.

Δεν γνώριζα κανέναν, είχε τύχει όμως να συνεργαστώ με τον Σάκη χωρίς να το ξέρω γιατί ο στιλίστας μου για ένα βίντεο κλιπ είχε βρει ενδιαφέροντα κάποια ρούχα του Σάκη. Η Μαριαλένα έχει ένα αγόρι που συνεργαζόταν με την Ελεάνα την γυναίκα μου και ο Γιώργος δούλευε σε ένα μαγαζί εστίασης και είχαμε γνωριστεί όταν είχα πάει εκεί.

Εκείνη την ημέρα, νωρίτερα είχα αναφέρει στον Σάκη ότι εγώ στο γόνατο έχω έναν πόνο, το λέει ο Σάκης στον Άλεξ και μου φωνάζει ο Άλεξ από απέναντι "το γόνατό σου, στον γιατρό". Λέω τώρα εγώ άκουσα καλά ή θα γυρίσω πίσω και θα με κράξουνε; Δεν ήθελα να παίξω γιατί ήξερα ότι θα χάσω.

Ο Τζέιμς είναι ευφυέστατος.", είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.