Survivor 4 - Καλίδης οι πρώτες δηλώσεις: "Αν ψήφιζα αγωνιστικά θα ψήφιζα τον εαυτό μου"

"Με την Κάτια φάγαμε δυο φορές ρύζι μαζί. Ο Τζέιμς είναι ευφυέστατος"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Καλίδης οι πρώτες δηλώσεις:

Ο Πάνος Καλίδης λίγες ημέρες μετά την συγκινητική αποχώρησή του από το Survivor παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Love it! Για πρώτη φορά μίλησε για όλα και έλυσε ερωτηματικά που όλοι είχαμε για διάφορες καταστάσεις που είδαμε να εξελίσσονται στον Άγιο Δομίνικο.

Ήταν όπως πάντα ευγενικός, χαμογελαστός και ειλικρινής.

Οι πρώτες δηλώσεις του Πάνου Καλίδη μετά την αποχώρησή του από το Survivor

"Δεν μπορούσα να φέρω πόντους και με στεναχωρούσε πάρα πολύ και με την ιδέα ότι με βλέπουν και οι δικοί μου στην Αθήνα ένιωθα περίεργα. Δεν σου κρύβω ότι ντρεπόμουν. Το σκεφτόμουν τουλάχιστον δυο εβδομάδες. Με την Ελευθερία το είχα συζητήσει και μου έλεγε ότι και αυτή λίγο νωρίτερα ήταν πιεσμένη και με την άφιξη των δυο παιδιών του Γιώργου και του Σάκη ένιωσε καλύτερα.

Δεν γνώριζα κανέναν, είχε τύχει όμως να συνεργαστώ με τον Σάκη χωρίς να το ξέρω γιατί ο στιλίστας μου για ένα βίντεο κλιπ είχε βρει ενδιαφέροντα κάποια ρούχα του Σάκη. Η Μαριαλένα έχει ένα αγόρι που συνεργαζόταν με την Ελεάνα την γυναίκα μου και ο Γιώργος δούλευε σε ένα μαγαζί εστίασης και είχαμε γνωριστεί όταν είχα πάει εκεί.

Εκείνη την ημέρα, νωρίτερα είχα αναφέρει στον Σάκη ότι εγώ στο γόνατο έχω έναν πόνο, το λέει ο Σάκης στον Άλεξ και μου φωνάζει ο Άλεξ από απέναντι "το γόνατό σου, στον γιατρό". Λέω τώρα εγώ άκουσα καλά ή θα γυρίσω πίσω και θα με κράξουνε; Δεν ήθελα να παίξω γιατί ήξερα ότι θα χάσω.

Ο Τζέιμς είναι ευφυέστατος.", είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Οι δηλώσεις της συζύγου του για την αποχώρησή του

Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε για την απόφαση του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 4, έπειτα από περίπου 3 μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως η ίδια δήλωσε, ήξερε ότι θα φύγει από μόνος του λόγω των δύσκολων συνθηκών διαβίωσης που επικρατούν στο ριάλιτι, αλλά και της ίντριγκας. Ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.

Επίσης, αποκάλυψε πως την ώρα που ανακοίνωνε πως αποχωρεί από το παιχνίδι ξέσπασε σε κλάματα, ενώ τα παιδιά τους χάρηκαν πολύ που θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα και στο σπίτι ο μπαμπάς τους.

Μάλιστα, η Λεάννα Μάρκογλου σχολίασε και το γεγονός πως ο Τριαντάφυλλος δέχεται επιθέσεις από την Κόκκινη ομάδα και δεν του δίνουν να φάει από τα ψάρια που πιάνουν.

«Είμαι έξαλλη με αυτό που συμβαίνει με τον Τριαντάφυλλο. Δεν έχει να κάνει με το ποιος είναι, αλλά έχει να κάνει με ανθρωπιά. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ», ανέφερε.