Survivor 4: Ο Καλίδης επέστρεψε στο σπίτι του! Συγκλονιστικό βίντεο υποδοχής

Η στιγμή που η γυναίκα του και τα παιδιά του τρέχουν στην αγκαλιά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Καλίδης επέστρεψε στο σπίτι του! Συγκλονιστικό βίντεο υποδοχής

Ο Πάνος Καλίδης έφτασε στην Ελλάδα πριν από μερικές ώρες, όπως είδατε και μέσα από το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό του Youweekly.gr. Αμέσως πήγε σπίτι του και η αγαπημένη του σύζυγος ανέβασε το πιο τρυφερό βίντεο από τη στιγμή που τον υποδέχονται τα παιδιά του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες την οικειοθελή αποχώρησή του από το παιχνίδι και όπως είναι φυσικό περίμενε πώς και πώς να δει από κοντά τα παιδιά του αλλά και την αγαπημένη του, Λεάννα Μάρκογλου.

Με το που άκουσαν τα παιδιά τα κλειδιά στην πόρτα, έτρεξαν αμέσως και έπεσαν πάνω στον Πάνο Καλίδη, ενώ το ίδιο έκανε και η Λεάννα Μάρκογλου.

Το βίντεο από την υποδοχή του Πάνου Καλίδη στο σπίτι μετά το Survivor

"Αν ψήφιζα αγωνιστικά θα ψήφιζα τον εαυτό μου"

Ο Πάνος Καλίδης λίγες ημέρες μετά την συγκινητική αποχώρησή του από το Survivor παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Love it! Για πρώτη φορά μίλησε για όλα και έλυσε ερωτηματικά που όλοι είχαμε για διάφορες καταστάσεις που είδαμε να εξελίσσονται στον Άγιο Δομίνικο.

Ήταν όπως πάντα ευγενικός, χαμογελαστός και ειλικρινής.

"Δεν μπορούσα να φέρω πόντους και με στεναχωρούσε πάρα πολύ και με την ιδέα ότι με βλέπουν και οι δικοί μου στην Αθήνα ένιωθα περίεργα. Δεν σου κρύβω ότι ντρεπόμουν. Το σκεφτόμουν τουλάχιστον δυο εβδομάδες. Με την Ελευθερία το είχα συζητήσει και μου έλεγε ότι και αυτή λίγο νωρίτερα ήταν πιεσμένη και με την άφιξη των δυο παιδιών του Γιώργου και του Σάκη ένιωσε καλύτερα.

Δεν γνώριζα κανέναν, είχε τύχει όμως να συνεργαστώ με τον Σάκη χωρίς να το ξέρω γιατί ο στιλίστας μου για ένα βίντεο κλιπ είχε βρει ενδιαφέροντα κάποια ρούχα του Σάκη. Η Μαριαλένα έχει ένα αγόρι που συνεργαζόταν με την Ελεάνα την γυναίκα μου και ο Γιώργος δούλευε σε ένα μαγαζί εστίασης και είχαμε γνωριστεί όταν είχα πάει εκεί.

Εκείνη την ημέρα, νωρίτερα είχα αναφέρει στον Σάκη ότι εγώ στο γόνατο έχω έναν πόνο, το λέει ο Σάκης στον Άλεξ και μου φωνάζει ο Άλεξ από απέναντι "το γόνατό σου, στον γιατρό". Λέω τώρα εγώ άκουσα καλά ή θα γυρίσω πίσω και θα με κράξουνε; Δεν ήθελα να παίξω γιατί ήξερα ότι θα χάσω.

Ο Τζέιμς είναι ευφυέστατος.", είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.