Survivor 4: Οι Κόκκινοι πήραν και τη δεύτερη ασυλία

Με σκορ 10-4

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι Κόκκινοι πήραν και τη δεύτερη ασυλία

Η κόκκινη ομάδα ήταν για ακόμη μια φορά νικήτρια στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, παίρνοντας άνετα το αποτέλεσμα απέναντι στην μπλε και ηρεμώντας πλήρως, καθώς δε θα φύγει κανείς εκ των παικτών της αυτή την εβδομάδα.

Οι «Μπλε» για ακόμη μια φορά πλήρωσαν την απουσία του Σάκη Κατσούλη κατά κύριο λόγο, αν και παράλληλα το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, με τους παίκτες τους να λογομαχούν πριν από την αναμέτρηση, ενώ η κατάσταση αναμένεται να γίνει ακόμη πιο δύσκολη στο συμβούλιο.

Κόκκινοι ασυλία

Οι «Κόκκινοι» πήραν άνετα με 10-4 την νίκη και θα απολαύσουν, παράλληλα, έπαθλο φαγητού, όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά. Κάπως έτσι, η μπλε ομάδα πάει πάλι υποχρεωμένη να ψηφίσει.

Η νίκη της κόκκινης ομάδας στη δεύτερη ασυλία του Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Οι εντάσεις που σημειώθηκαν σήμερα στους Κόκκινους

Οι εντάσεις ανάμεσα στον Παύλο Γαλακτερό και τον Τριαντάφυλλο συνεχίστηκαν μετά τον αρχικό καυγά τους. Συγκεκριμένα, ο πρώτος ξεκαθάρισε πως ενώ στην αρχή έδειχνε μεγάλο σεβασμό στον τραγουδιστή, πλέον δε θέλει να τον ξέρει.

Ο Τριαντάφυλλος χρησιμοποίησε το όνομα του πατέρα του Παύλου, γεγονός που ενόχλησε πολύ τον νεαρό παίκτη των Κόκκινων. Στη συνέχεια μάλιστα, έθιξε το θέμα του σεβασμού και είπε στον Παύλο πως δεν το σέβεται παρόλο που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Ο Παύλος σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα τόνισε πως από την πρώτη κιόλας μέρα έδειξε μεγάλο σεβασμό στον Ντάφι. «Τον κοιτούσα στα πόδια και όχι στα μάτια από τον σεβασμό», είπε χαρακτηριστικά.

Τριαντάφυλλος Παύλος

Όλα άλλαξαν όμως για τον Παύλο τη στιγμή που ο Ντάφι ψηφίστηκε. Από τότε έχει αλλάξει τελείως τη στάση του απέναντι στους συμπαίκτες του και προσπαθεί να το παίξει θύμα.

Το θέμα σχολίασε φυσικά και ο Ηλίας, ο οποίος στάθηκε στην αναφορά στον πατέρα του Παύλου, εξηγώντας στον Τριαντάφυλλο πως είναι λάθος να τον μπλέκει. Ο Παύλος πάντως είπε πως ο πατέρας του δεν είναι φίλος με τον Ντάφι, απλά τον έχει δει σε δύο live του.