Survivor 4: Υποψήφιοι ο Τζέιμς και η Χριστίνα

Μαζί φυσικά με την Άννα Μαρία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Υποψήφιοι ο Τζέιμς και η Χριστίνα

Η μπλε ομάδα «μίλησε» στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor και συμπληρώθηκε, έτσι, η τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση, με τον Τζέιμς Καφετζή και την Χριστίνα Κεφαλά να συμπληρώνουν την υποψηφιότητα της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Η ομάδα βρέθηκε στο συμβούλιο υποχρεωμένη να ψηφίσει έναν ακόμη υποψήφιο και ο Νίκος Μπάρτζης έπρεπε να υποδείξει τον τρίτο. Η κάλπη, λοιπόν, έδειξε τον Τζέιμς, με τους περισσότερους να αναφέρουν πως πρέπει να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας.

Όταν, όμως, ο Νίκος είχε την ευκαιρία να δώσει την Ελευθερία ως τρίτη υποψήφια, καθώς η τριάδα εκείνη ψήφιζε στην κάλπη, σκέφτηκε μάλλον τη δημοτικότητά της και, για αυτό το λόγο, στράφηκε προς την Χριστίνα, υποδεικνύοντας την ίδια.

Η ανάδειξη των υποψηφίων στο Survivor 4

Την επόμενη εβδομάδα η ένωση των ομάδων

Πανηγυρισμοί «ξέσπασαν» στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, καθώς ο Γιώργος Λιανός έκανε μια ευχάριστη ανακοίνωση, αναφέροντας πως την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει το πάρτι της ένωσης.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο συμβούλιο, με τους «Μπλε» να έχουν βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά και τη δεύτερη ήττα σε αγώνισμα ασυλίας για την εβδομάδα. Οι «Κόκκινοι» έμειναν παρατηρητές και νέες «βαριές» κουβέντες ειπώθηκαν, ώσπου ο παρουσιαστής του ριάλιτι επενέβη.

Survivor πάρτι ένωσης

Η επέμβαση, όμως, έγινε... για καλό λόγο, αφού τους ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα γίνει το πάρτι της ένωσης, λέγοντας πως, όποιος αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα, θα είναι εξαιρετικά άτυχος.