Survivor 4 - Μπάρτζης: «Ο Σάκης μου είπε "είσαι ξεφτίλας, θα γυρίσει στο χωριό σου"»

«Θα γελάνε όλοι μαζί σου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μπάρτζης: «Ο Σάκης μου είπε

Σκηνές απείρου κάλλους επικράτησαν μετά το συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη να ανταλλάσσουν «βαριές» κουβέντες και τον πρώτο να επιτίθεται λεκτικά στον αγρότη της μπλε ομάδας.

Μετά το τέλος του συμβουλίου, όπως πρώτα αποκάλυψε ο Σάκης, απευθύνθηκε στο μέρος του Νίκου και του είπε πως η επιλογή να υποδειχθεί ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση η Χριστίνα Κεφαλά είναι ντροπιαστική, με τον δεύτερο να έρχεται αμέσως μετά μαινόμενος προς το μέρος του, ώστε να τον προκαλέσει.

Μπάρτζης Κατσούλης

Ο Νίκος, από την πλευρά του, απάντησε μιλώντας στην Άννα Μαρία και στην κάμερα, ότι ο Σάκης τον απείλησε. «Θα γυρίσεις στο χωριό σου και θα γελάνε όλοι μαζί σου», είπε χαρακτηριστικά σε μια άσχημη εναντίον του επίθεση.

Η αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη για τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

"Η Άννα Μαρία έχει μια παραπάνω οικειότητα με τον Νίκο"

Μετά τις αποκαλύψεις της Κ. Πατούλη για τον χωρισμός της με τον Περιφερειάρχη, στο πλατό του Ευτυχείτε βρέθηκε καλεσμένος ο πρώην παίκτης του Survivor, Κρις Σταμούλης, που μέσα σε όλα αναφέρθηκε πάλι στην σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Νίκου Μπάρτζη.

"Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι σίγουρα έχουν μια παραπάνω οικειότητα. Δεν έχω δει να κάνουν κάτι. Η Άννα Μαρία το γνώριζα ότι έχει σχέση αλλά δεν έχει πιάσει εμένα προσωπικά να μου μιλήσει γι' αυτήν. Απλά αυτό που έχω δει είναι ότι έχει μια παραπάνω οικειότητα με τον Νίκο.

Νομίζω ο κόσμος με βάση τα πλάνα που βλέπει μπορεί να βγάλει μια εκτίμηση. Για κάποια πράγματα να ξέρετε περισσότερα βλέπετε εσείς με τις κάμερες παρά εμείς.", είπε μεταξύ άλλων.