Survivor 4: Οι μπλε πήραν την πρώτη ασυλία

Η πρώτη νίκη μετά την ένωση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι μπλε πήραν την πρώτη ασυλία

Η μπλε ομάδα μετακόμισε στην παραλία της κόκκινης στο Survivor 4 και... της έκλεισε το σπίτι, αφού στο πρώτο αγώνισμα μετά το πάρτι της ένωσης ήταν εκείνη που επικράτησε, και μάλιστα με άνεση, με το τελικό σκορ να είναι 10-6.

Οι δύο ομάδες μπορεί να βρίσκονταν στο σημείο μετά τη ζάλη του πάρτι, με εκπλήξεις μάλιστα να υπάρχουν, καθώς ο Τριαντάφυλλος αποφάσισε να αγωνιστεί κανονικά πραγματοποιώντας ένα επικό «ζέσταμα». Τελικά, όμως, η συμμετοχή του ενδέχεται να επέδρασε αρνητικά, αφού σημείωσε τρεις ήττες.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, ίσχυσε και για τη θεωρητικά δυνατή Καρολίνα, που επίσης σημείωσε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Σε κάθε περίπτωση, η μπλε ομάδα εμφανίστηκε πιο έτοιμη, παίρνοντας ασυλία και φαγητό, φέρνοντας έτσι σε δύσκολη θέση την κόκκινη, που πρέπει να ψηφίσει στο συμβούλιο.

Η νίκη των Μπλε στον πρώτο αγώνα ασυλίας του Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Στον προηγούμενο αγώνα ο Αλέξης μας έδινε οδηγίες για τον στόχο»

Η κλίκα της μπλε ομάδας βρέθηκε... στη σέντρα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 από τον Τζέιμς Καφετζή, με τον ίδιο να επιτίθεται στον Σάκη Κατσούλη και τους υπόλοιπους, τονίζοντας πως στο προηγούμενο αγώνισμα όχι μόνο δε στήριξαν τον ίδιο και τους Νίκο-Άννα Μαρία, αλλά μάλιστα έδιναν οδηγίες στους «Κόκκινους».

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Ροδίτης αναφέρθηκε με ειρωνικό τρόπο στην πεντάδα, που δεν είχε αγωνιστεί στο προηγούμενο παιχνίδι, προκαλώντας την οργή του Ατζούν Ιλιτζαλί, ρωτώντας ουσιαστικά αν αυτή την φορά είχαν σκοπό να ενισχύσουν την ομάδα. Ο Σάκης του απάντησε, ότι τον προσβάλλει με αυτά που λέει και πρέπει να συμμορφωθεί μαζί με τον Νίκο στους κανόνες του συνόλου, σεβόμενοι την ομάδα.

Τότε, λοιπόν, ο Τζέιμς ανέφερε, ότι στο προηγούμενο αγώνισμα επάθλου η μπλε ομάδα έδινε οδηγίες στους «Κόκκινους» για το πώς θα κερδίσουν, ενώ τους... κατσάδιασαν για το γεγονός, ότι δεν αξιοποίησαν τα ματσαρίσματα. Το ακόμη χειρότερο για την κλίκα είναι, ότι τους επιβεβαίωσε ο αντίπαλος Παύλος Γαλακτερός, επισημαίνοντας πως το περιστατικό είναι αληθές και ότι ο Αλέξης έδινε οδηγίες στην ομάδα του.