Survivor 4: Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Παππάς - Παπαδόπουλος και τους χώρισε ο Σάκης

«Ηθοποιοί, καραγκιόζηδες»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Παππάς - Παπαδόπουλος και τους χώρισε ο Σάκης

Πανικός επικράτησε στην παραλία των «Κόκκινων» λίγα μόνο λεπτά μετά την ένωση των δύο ομάδων στο Survivor 4 και τη μετακόμιση των «Μπλε», αφού ο Αλέξης και ο Τριαντάφυλλος κόντεψαν να έρθουν στα χέρια με τον Κώστα, προκαλώντας χάος.

Όλα άρχισαν, όταν ο ηθοποιός ενοχλήθηκε από την κίνηση του ζαχαροπλάστη να φτιάξει μια τουρκική τουαλέτα στο σημείο, όπου κοιμόταν μαζί με τον Τριαντάφυλλο στην εποχή των Διάσημων. Ο Αλέξης ήταν έξαλλος με τον αντίπαλό του και δεν το έκρυψε, χρησιμοποιώντας «βαριές» εκφράσεις εναντίον του, έχοντας και τη συμπαράσταση του «Ντάφυ».

Ο Κώστας επέμενε, ότι έκανε αυτή την κίνηση χιουμοριστικά, αλλά ο Αλέξης δεν ήθελε να τον ακούσει. Μετά τις αναφορές του στον Πόντο και στο λόγο, που ήταν άσχημη και για τον ίδιο του αντίπαλό του, λόγω της καταγωγής του, ο «μπλε» παίκτης κόντεψε να έρθει στα χέρια μαζί του.

Μέσα στο σκηνικό κόντεψε να... χωθεί και ο Τριαντάφυλλος, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Σάκης Κατσούλης τους χώρισε. Οι τρεις τους, βέβαια, συνέχισαν τη λογομαχία, λέγοντας πως ο Κώστας τελείωσε από το παιχνίδι και καλώντας το κοινό να τον διώξει. Από την πλευρά του, ο τελευταίος θεώρησε το σκηνικό στημένο, ώστε να στοχοποιηθεί από τους δύο παίκτες.

Ο καυγάς του Παππά με τον Παπαδόπουλο στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Ο Τριαντάφυλλος πρόδωσε την παραγωγή

Μια τρομερή γκάφα της παραγωγής του Survivor πρόδωσε στον "αέρα" της Ένωσης ο Τριαντάφυλλος, την οποία όμως ελάχιστοι κατάλαβαν!

Τι συνέβη; Η νέα εποχή του Survivor είναι γεγονός με τους μπλε και τους κόκκινους να μένουν ποια σε κοινή παραλία. Οι σχέσεις μεταξύ των αντιπάλων έχουν φτιάξει και όπως είδαμε και στο πάρτι της Ένωσης είναι μια ωραίο ατμόσφαιρα! Για πόσο όμως;

Πάμε ωστόσο στο θέμα μας! Χτες είδαμε τους παίκτες των δύο ομάδων να μεταμορφώνονται και να απολαμβάνουν το φαντασμαγορικό πάρτι της Ένωσης με τραγούδια και χορό! Στο πάρτι είδαμε κάθε παίκτη να τραγουδάει ξεχωριστά από ένα τραγούδι το οποίο είχαν κάνει πρόβα τις προηγούμενες ημέρες! Εκεί ο Τριαντάφυλλος πρόδωσε το μεγάλο μυστικό της παραγωγής!

Πάμε λοιπόν στο "ζουμί" της υπόθεσης! Αρχικά η παραγωγή μας παρουσίασε ως ξαφνική απόφαση το πάρτι της Ένωσης στο επεισόδιο της περασμένης Δευτέρας, δηλαδή ακριβώς 6 μέρες πριν!

Εκεί καταλάβαμε από τους αντιδράσεις τους ότι οι παίκτες το έμαθαν ξαφνικά! Αμ δε... Ο Τριαντάφυλλος τους πρόδωσε! Τι είπε στον "αέρα" της Ένωσης που δεν κόπηκε στο μοντάζ και μάλιστα το επανέλαβαν αρκετοί παίκτες και αργότερα; Πως το... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr