Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ο γιατρός του αποκαλύπτει για το χειρουργείο του - «Πήγε όσο καλύτερα περιμέναμε»

«Ζητάει να φύγει όσον τον δυνατόν γρηγορότερα, γιατί νιώθει πολύ καλά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ο γιατρός του αποκαλύπτει για το χειρουργείο του - «Πήγε όσο καλύτερα περιμέναμε»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου, ο γιατρός που χειρούργησε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για τα νεότερα με την υγεία του.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποβλήθηκε χθες σε ακόμη δύσκολο χειρουργείο, το οποίο διήρκησε αρκετές ώρες, όμως κατάφερε να βγει νικητής.

Ο γιατρός του αναφέρθηκε μέσα σε όλα στις ελπίδες που γεννήθηκαν μετά το τέλος του χειρουργείου. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα του χειρουργείου. Πήγε όσο καλύτερα περιμέναμε.

Το οστικό έλλειμα που είχε στο μέτωπο, καλύφθηκε πλήρως με αυτόνομο μόσχευμα από το πίσω μέρος του κρανίου. Σηκώθηκε σήμερα το πρωί, έφαγε το πρωινό του. Η μεγάλη ουσία είναι πως το κόκκαλο είναι δικό του. Δεν υπάρχει πρόβλημα απόρριψης από τον οργανισμό, σε αντίθεση με τα ξένα σώματα. Όλες οι τομές είναι μέσα στα μαλλιά, δεν έχει καμία εξωτερική τομή. Είναι πλήρως καλυμμένες.

Αύριο θα του αφαιρέσουμε και έναν επίδεσμο που έχουμε και θα μπορέσει να πάει σπίτι του. Υπάρχει και ένα πρόβλημα στραβισμού, λόγω του ατυχήματος. Έγινε ένα κάταγμα στο ζυγωματικό. Αυτό θα το διορθώσει οφθαλμοπλαστικός χειρουργός της ομάδας μας τους επόμενους μήνες. Η διάθεση του Κωνσταντίνου είναι εξαιρετική. Μας ευχαρίστησε για το χειρουργείο. Ήταν πολύ ήρεμος, κοιμήθηκε καλά το βράδυ, έφαγε. Στην ουσία ζητάει να φύγει όσον τον δυνατόν γρηγορότερα, γιατί νιώθει πολύ καλά» κατέληξε ο κ. Αλεξάνδρου.

H ανάρτηση της Εβελίνας Βαρσάμη μετά το κρίσιμο χειρουργείο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Σε ένα πολύ κρίσιμο χειρουργείο υπεβλήθη ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και από το πλευρό του δεν έφυγε λεπτό η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα On time και τη Σπυριδούλα Τριάντου, η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη είχε πει σχετικά με το χειρουργείο:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις.

Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος.

Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω».

Το χειρουργείο λοιπόν έγινε χθες με επιτυχία και η σύζυγός του, θέλησε να μοιραστεί την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook, οι οποίοι με την σειρά τους, της έστειλαν τις ευχές τους και περαστικά.

«Τα κατάφερες αστέρι μου!!!!! Σ' αγαπώ πολύ!!!!!!», γράφει χαρακτηριστικά η ανάρτηση της.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης κρίσιμο χειρουργείο τροχαίο