Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο του - Κράτησε πάνω από 7 ώρες

Τα νεότερα για την υγεία του

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο του - Κράτησε πάνω από 7 ώρες
News 30.03.2021 22:05
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, το οποίο διήρκησε αρκετές ώρες αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί που τον εγχείρησαν ενημέρωσαν την οικογένεια του πως η επέμβαση ήταν επιτυχής και πως μετά τις 21:00 το βράδυ, ο Κωνσταντίνος θα βρίσκεται στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Το χειρουργείο κράτησε πάνω από 7 ώρες και ήταν μια λεπτή και δύσκολη επέμβαση στο κεφάλι. Έξω από το χειρουργείο βρισκόταν η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, την οποία ενημέρωνε κατά τη διάρκεια του χειρουργείου ο βοηθός του χειρουργού για την έκβαση της επέμβασης και η ίδια μάλιστα τον φωτογράφησε λίγο πριν μπει στο χειρουργείο.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης ολοκληρώθηκε το χειρουργείο

Η εξομολόγηση της γυναίκα του Αγγελίδη για το κρίσιμο χειρουργείο

Η γυναίκα του, Εβελίνα Βαρσάμη, μίλησε στην OΝ Time και την Σπυριδούλα Τριάντου, για την επέμβαση και την πορεία του μέχρι σήμερα.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις» εξήγησε αρχικά η Εβελίνα Βαρσάμη.

«Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος» συνέχισε.

«Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω» λέει και αποκαλύπτει πως η καθημερινότητα παραμένει δύσκολη για τον σύζυγό της.

Κωνσταντίνο Αγγελίδης τροχαίο νέο χειρουργείο

«Είναι πολλά αυτά που δε σταματάνε, οι φυσιοθεραπείες, οι λογοθεραπείες, έχει μεγάλο δρόμο ακόμα, αλλά δε σταματάμε να πιστεύουμε σε αυτόν» τονίζει. Αυτό είναι το προτελευταίο χειρουργείο για τον αγαπημένο παρουσιαστή, αφού τον Ιούλιο θα περάσει ξανά την πόρτα του νοσοκομείου.

«Έχουμε να κάνουμε μια επέμβαση στα μάτια του, καθώς μετά δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πιστεύουμε στον Θεό και εγώ δεν σταματώ ποτέ να είμαι αισιόδοξη» εξομολογείται η Εβελίνα Βαρσάμη για τον σύζυγό της ο οποίος όπως έχει ειπωθεί θα έχει πάνω από 90% αναπηρία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ράγισε καρδιές η σύζυγος του - «Ύστερα από 3 χρόνια σκληρής μάχης...»

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Τι συνέβη με το κρίσιμο χειρουργείο - Η ανατριχιαστική ανάρτηση της συζύγου του

Share