Σία Βοσκανίδου: Το τρυφερό δώρο που έκανε στον Παναγιώτη Βασιλάκο

Ποια ήταν η αντίδραση του;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σία Βοσκανίδου: Το τρυφερό δώρο που έκανε στον Παναγιώτη Βασιλάκο

Η Σία Βοσκανίδου θέλησε να κάνει ένα πολύ γλυκό δώρο στον Παναγιώτη Βασιλάκο, ο οποίος με την σειρά του το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Η όμορφη μελαχρινή -που ηχογράφησε και το πρώτο της τραγούδι- έγινε γνωστή μέσα από το “The Bachelor” και ήταν σίγουρα μια από τις κοπέλες που συζητήθηκε αρκετά. Ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη αλλά οι δύο τους φαίνεται να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Μάλιστα, η Σία μαζί με τον πατέρα της έστειλαν ένα δώρο στον Παναγιώτη Βασιλάκο και συγκεκριμένα έναν πίνακα που απεικονίζει ένα χέρι που κρατάει ένα τριαντάφυλλο.

Όπως ήταν φυσικό, ο Παναγιώτης ενθουσιάστηκε από την κίνηση αυτή και έσπευσε να ευχαριστήσει δημόσια την Σία Βοασκανίδου και τον πατέρα της.

Δημοσιεύοντας την φωτογραφία, ο ίδιος έγραψε: «Σία Βοσκανίδου σε ευχαριστώ πάρα πολύ εσένα και τον μπαμπάκα σου για το όμορφο δώρο».

Σία Βοσκανίδου δώρο που έκανε στον Παναγιώτη Βασιλάκο

Σία Βοσκανίδου: «Ο Παναγιώτης ήταν η έμπνευσή μου»

Η Σία Βοσκανίδου έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά το μεσημέρι της Παρασκευής και έτσι εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλατό. Μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο της τραγούδι αλλά και για τη συμμετοχή της στο The Bachelor.

Η Σία κυκλοφόρησε το τραγούδι της πριν από λίγες μέρες και εξήγησε στον παρουσιαστή πως η δουλειά της στιχουργού είναι κάτι που την ενδιαφέρει πολύ, ενώ θα ήθελε να γράψει ένα τραγούδι και στον Αντώνη Ρέμο, ενώ εξήγησε πως όσο καιρό ήταν μέσα στο παιχνίδι είχε αναπτύξει κάποια συναισθήματα για τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Σία Βοσκανίδου Bachelor

«Ο Παναγιώτης ήταν η έμπνευσή μου. Μέσα στο παιχνίδι, ζούσα την απόλυτη μαγεία του έρωτα. Ήταν ωραία εμπειρία, κάναμε δραστηριότητες. Όλες είχαμε αισθήματα για τον Παναγιώτη», είπε χαρακτηριστικά.