Κατερίνα Πεφτίτση: «Δεν είχα χρήματα και έμεινα ένα διάστημα στον δρόμο! Κοιμόμουν στο παγκάκι»

«Δεν μπορούσα να μιλήσω στη μητέρα μου...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Πεφτίτση: «Δεν είχα χρήματα και έμεινα ένα διάστημα στον δρόμο! Κοιμόμουν στο παγκάκι»

Το plus size model που γνωρίσαμε στο GNTM, Κατερίνα Πεφτίτση, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μεσάνυχτα, όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να κάνει αυτό που αγαπά.

«Είναι το όνειρό μου να κάνω τον κόσμο να γελάω. Από μικρή έλεγα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός. Είμαι ένα άτομο που πεισμώνει. Πήγα σε Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο που αγάπησα περισσότερο το θέατρο. Οι γονείς μου στην Πιερία ήθελαν να κάνω κάτι.

Εγώ δεν άκουσα τίποτα. Ήμουν πολύ αντιδραστικό παιδί γιατί ήθελα να τραβήξω την προσοχή των γονιών μου που είχαν χωρίσει όταν ήμουν τετάρτη δημοτικού. Πήγαινα σε σπίτια φίλων μου και ήθελα να νιώσω οικογένεια», ανέφερε αρχικά το μοντέλο που πρόσφατα χώρισε από το σύντροφό της.

Η περίοδος που η Κατερίνα Πεφτίτση κοιμήθηκε στο δρόμο

«Όταν άρχισα να παίζω σε παραστάσεις κατάλαβα ότι το χειροκρότημα και το γέλιο του κόσμου με χαροποιεί. Προσπάθησα πολύ σε αυτόν τον χώρο. Ήρθα στην Αθήνα στα 18 για να κυνηγήσω το όνειρό μου. Είχα τρέλα, είχα μόνο το όνειρό μου. Δούλευα καλοκαίρι για να μαζέψω κάποια χρήματα για να το κάνω αυτό. Η μητέρα μου αντιδρούσε. Το όχι για μένα δεν υπήρχε.

Ήρθα στην Αθήνα χωρίς στον ήλιο μοίρα. Πέρασα από διάφορα πράγματα. Θυμάμαι ότι για ένα διάστημα δεν είχα χρήματα και δεν μπορούσα να μιλήσω στη μητέρα μου και έμεινα ένα διάστημα στον δρόμο. Δεν είχα για το ενοίκιο. Κοιμόμουν στο παγκάκι. Περίμενα τα αποτελέσματα και είπα ότι δεν θα φύγω. Βγήκαν τα αποτελέσματα από το Εθνικό, δεν πέρασα στην πρώτη φάση. Μπήκα σε άλλη σχολή».

Η Κατερίνα Πεφτίτση συμφώνησε με δισκογραφική εταιρεία

Μετά την αποχώρησή της από το GNTM, η Κατερίνα δεν σταμάτησε να εξελίσσεται. Λόγω του «αέρα» της και του αλέγκρο χαρακτήρα της επιλέχθηκε και συνεργάστηκε με την πρωινή εκπομπή του Star «Στη Φωλιά Των ΚουΚου».

Παράλληλα, τα videos με make up και σάτιρα που «ανεβάζει» στα social media της γίνονται πάντα viral, ενώ επιλέχθηκε ως βασικό πρόσωπο της καμπάνιας της Mat fashion και μετράει πολλές και συνεχόμενες συνεργασίες με δυνατές εταιρείες της ελληνικής αγοράς.

Στο νέο επαγγελματικό της βήμα, η Κατερίνα εντάχθηκε στο δυναμικό του ομίλου Panik, που, εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες του στη δισκογραφία, ασχολείται και με το management και τις δημόσιες σχέσεις.

Έτσι, η Κατερίνα ανήκει στην οικογένεια της Panik Relations, όπως, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λασκαρίδης από το «Master Chef», οι ηθοποιοί Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παπά, Βίκυ Κάβουρα και Χαριτίνη Ηλιάδου, το μοντέλο Στέφανος Μιλάτος και πολλοί influencers και youtubers.

GNTM Κατερίνα Πεφτίτση