Δημήτρης Μάρκος: «Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι! Έφερα δέκα σβούρες και βρέθηκα στο αντίθετο ρεύμα»

«Από θαύμα ζω. Θα μπορούσαν να είναι εκείνη την ώρα μπροστά μου τα λεωφορεία που κατέβαιναν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Μάρκος: «Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι! Έφερα δέκα σβούρες και βρέθηκα στο αντίθετο ρεύμα»

Ο επιτυχημένος δημοσιογράφος, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Μάρκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων διηγήθηκε μια σοκαριστική εμπειρία που βίωσε, όταν τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι του αυτοκινήτου του.

Όπως εξομολογήθηκε όταν έκανε εκπομπή στο ραδιόφωνο 5 με 6 το πρωί, παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε τροχαίο, ωστόσο σώθηκε από θαύμα.

«Το έκοψα αυτό όταν κινδύνευσα να σκοτωθώ. Ανέβαινα την Κηφισίας και έριχνε ψιλόβροχο. Εγώ αργώ να κοιμηθώ, πάει μία. Ξύπνησα 4 για να είμαι στις 5 στο μικρόφωνο του Real. Στην Αγία Βαρβάρα στο Ψυχικό με παίρνει ο ύπνος στο τιμόνι, βλέπω κόκκινο μπροστά μου, πατάω φρένο, παίρνει το αμάξι δέκα σβούρες και βρίσκομαι στο αντίθετο ρεύμα.

Δεν χτυπάω στο προστατευτικό κιγκλίδωμα. Πρώτη φορά το λέω. Βρίσκομαι στην κάθοδο και βλέπω στα 100 μέτρα μπροστά μου να κατεβαίνουν λεωφορεία, νταλίκες. Με περισσή ψυχραιμία – ο Θεός- βάζω πρώτη σαν να μην έχω σοκαριστεί και φεύγω στο ρεύμα ανόδου» είπε.

«Φτάνω μετά στο μικρόφωνο του Real και λέω “φίλες και φίλοι, καλημέρα, η ζωή είναι ωραία”. Κάποια στιγμή τους διηγήθηκα και το περιστατικό. Με τρεις ώρες ύπνο δεν παλεύεται η ζωή. Είπα θα σκοτωθώ. Και το σκέφτηκα ρεαλιστικά. Από θαύμα ζω. Θα μπορούσαν να είναι εκείνη την ώρα μπροστά μου τα λεωφορεία που κατέβαιναν».

Στο The 2night show, συγκλόνισε με την εξομολόγηση του και ο ταλαντούχος Χρήστος Νικολόπουλος.

Λίγα λόγια για τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Μάρκο

Δημοσιογράφος και παρουσιαστής, από τα 23 του χρόνια, όταν αποφοίτησε από το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει παρουσιάσει πολλές εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση καθώς και στο ραδιόφωνο όπου κάνει εκπομπές "πρώτης γραμμής".

Τηλεοπτικές εκπομπές που έχει παρουσιάσει / στις οποίες συμμετείχε:

Δημήτρης Μάρκoς βιογραφικό

  • Shop TV 2014 Alpha
  • Αληθινές ιστορίες (1998) 1998 ΣΚΑΙ
  • Καλοκαιρινές σελίδες 2006 Alpha
  • Κόντρα ξύρισμα 2010 Kontra Channel
  • Μεταξύ άλλων 1998 ΣΚΑΙ
  • Πρωινό ρεπορτάζ 2014 Alpha
  • Στη γειτονιά μας 2015 Alpha
  • Τι παίζει σήμερα 2007 Alpha