Στην φωλιά των Κου Κου: Εκτός εκπομπής ο Κρατερός Κατσούλης

«Βρίσκεται πάλι σε μια προληπτική καραντίνα για κάποιες μέρες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην φωλιά των Κου Κου: Εκτός εκπομπής ο Κρατερός Κατσούλης

Εκτός εκπομπής Στην φωλιά των Κου Κου, βρίσκεται για ακόμη μια φορά ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη αναφέρθηκε στο λόγο που δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλατό.

Όπως αποκάλυψε, ο παρουσιαστής - ηθοποιός βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα μετά το κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στο YFSF, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι πρόβες αλλά και τα γυρίσματα του show.

Η αναφορά της Καραβάτου στην απουσία του Κατσούλη από τους Κου Κου

«Καλό μήνα και καλημέρα σε όλους. Τώρα έτσι όπως βγαίνουμε σήμερα θα πείτε “Α, να μια έκπληξη, κάτι μας έχουν σκαρώσει”. Δεν είναι έτσι. Ο Κρατερός δεν είναι μαζί μας.

Δεν είναι μαζί μας γιατί υπάρχει ένα θετικό κρούσμα στο Your Face Sounds Familiar και πρέπει να βρίσκεται πάλι σε μια προληπτική καραντίνα για κάποιες μέρες. Όμως είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία του. Το ίδιο ευχόμαστε για όλους τους εμπλεκόμενους» είπε η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της εκπομπής.

Είχε βρεθεί κρούσμα κορωνοϊού και στο STAR - Οι Κου Κου ήταν σε καραντίνα

Κρούσμα κορωνοϊού είχε βρεθεί στις εγκαταστάσεις του STAR και οι εκπομπές Κου Κου και Αλήθειες με την Ζήνα διακόπηκαν για λίγες ημέρες. Την Τρίτη 23/3, ήταν η ημέρα της μεγάλης επιστροφής και οι παρουσιαστές Κρατερός και Καραβάτου εμφανώς χαρούμενοι έκαναν την εμφάνισή τους.

Μετά το απαιτούμενο διάστημα της καραντίνας και την επανάληψη τεστ κορωνοϊού, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης καλημέρισαν ξανά τους τηλεθεατές την Τρίτη.

«Καλή εβδομάδα κυρίες και κύριοι. Εδώ είμαστε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα αυτά τα μηνύματα λαχτάρας και χαράς και προσμονής που είχατε για να βρεθούμε ξανά» είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης, με την Κατερίνα Καραβάτου να συμπληρώνει: «Λείψαμε την Πέμπτη, την Παρασκευή και χτες για λόγους που όλοι καταλαβαίνετε. Για να ξέρουμε πως είμαστε όλοι καλά και μπορούμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί».