Καλημέρα Ελλάδα: Συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης με τον θάνατο της Μαρίας Μάτσα

«Θα θέλαμε να αναπαύσει ο Θεός την ψυχή της...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλημέρα Ελλάδα: Συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης με τον θάνατο της Μαρίας Μάτσα

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπιστεί από τα ξημερώματα στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, καθώς η Μαρία Μάτσα, έχασε δυστυχώς την ζωή της σε τροχαίο.

Το δυστύχημα διαδραματίστηκε στην Αγία Παρασκευή τα ξημερώματα την ώρα που η γυναίκα πήγαινε στο κανάλι.

Ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του είναι συντετριμμένοι με τον παρουσιαστή, βαθιά συγκινημένο και με τρεμάμενη φωνή, να λέει χαρακτηριστικά:

Τα συγκινητικά λόγια του Γιώργου Παπαδάκη

«Ήρθε η ώρα να σας πούμε γιατί όλοι εμείς αισθανόμαστε λίγο περίεργα, όχι λίγο περίεργα, τρισάθλια από το πρωί. Αφορά την οικογένειά μας εδώ και από το πρωί σφίγγουμε τα δόντια όλοι για να μπορέσουμε να κάνουμε την εκπομπή, να σας ακούσουμε.

Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, όπου κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας. Η Μαρία Μάτσα, σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα. Πολλοί συνάδελφοι περνούσαν από εκεί, είδαν μια γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, είδαν το αυτοκίνητο, κατάλαβαν ότι πρόκειται για το δικό μας το κορίτσι…

Πήραμε τηλέφωνο, είδαμε ότι δεν απαντούσε, κινητοποιηθήκαμε, πήγαμε εκεί που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, στη συνέχεια πήγαμε στο ΚΑΤ και το Μαράκι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε. Είμαστε συντετριμμένοι στην κυριολεξία. Θα θέλαμε να αναπαύσει ο Θεός την ψυχή της. Μαράκι καλό ταξίδι!».

Όλες οι πληροφορίες για το τροχαίο

Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε συγκινηθεί ξανά στο παρελθόν στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα

Αφορμή είχε σταθεί τα 25 χρόνια για το «Χαμόγελο του παιδιού» και συγκινημένος ο παρουσιαστής είχε είπε απευθυνόμενος στον Κώστα Γιαννόπουλο, τον πρόεδρο του φιλανθρωπικού οργανισμού, που είχε χάσει το παιδί του, τον Αντρέα: «Κώστα πέρασαν 25 χρόνια από τότε που ο μικρός Αντρέας, ο γιος μας, ο Αντρέας μας έκανε αυτό το θαύμα. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Ξέρω τον αγώνα σου, την αγωνία σου, την κλονισμένη υγεία σου για να κάνεις αυτή την υπόσχεση πραγματικότητα. Τα αξίζεις αυτά τα λόγια φίλε κι αδελφέ»!

Και υπογράμμισε: «Είναι περίεργα τα συναισθήματα, μου θύμισε στιγμές που λύγισα πάρα πολλές φορές στη διάρκεια αυτής της εκπομπής και αν δεν ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη, ο Τάσος ο Ζορμπάς που από το ακουστικό προσπαθούσαν να φέρουμε εις πέρας αυτό το θαύμα που γινόταν με ένα μικρό παιδί λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του».