Survivor 4: Έκραξε την Νικολέτα η Καινούργιου - «Απαράδεκτη! Έπεσε στα μάτια μου»

«Μου θυμίζει κάτι πολύ μα πολύ χαμηλό...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Έκραξε την Νικολέτα η Καινούργιου - «Απαράδεκτη! Έπεσε στα μάτια μου»

Η εκπομπή Ευτυχείτε είναι φανατική με το Survivor 4 και καθημερινά σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν μέσα στο παιχνίδι. Σήμερα 1/4 λοιπόν, δεν γινόταν να μην μιλήσουν για τον τσακωμό ανάμεσα στην Μαριάνθη και την Νικολέτα, ένα γεγονός που έκανε έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου.

Για την ιστορία να πούμε πως οι δυο παίκτριες της Κόκκινης ομάδα προκάλεσαν χαμό με τις φωνές τους. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της καπετάνισσας όλα ξεκίνησαν όταν η χορεύτρια σχολίασε τον τρόπο που μιλάει μπροστά στις κάμερες.

«Σε παρακαλώ, Νικολέτα... φώναξα γιατί το ποτήρι έχει ξεχειλίσει με όλα αυτά που λες και κάνεις. Έλα τώρα, κουνήσου τώρα. Ξεκίνησε να μου λέει ότι... κολλάω, όταν μιλάω μπροστά στις κάμερες και ναι, κολλάω γιατί είναι η πρώτη μου φορά. Η Νικολέτα βγήκε πρώτη να σχολιάσει...» είπε η Μαριάνθη Κάσδαγλη και συνέχισε σε έξαλλη κατάσταση «Δεν μιλάω σε εσένα, δεν ακούω καν, είσαι για γέλια. Έλα, Νικολέτα σε νοιάζει μόνο να κερδίσεις και να βγεις να χορέψεις. Νομίζεις ότι η δική σου άποψη για εμένα, με νοιάζει; Γραμμένη σε έχω».

Survivor 4 Καινούργιου για Νικολέτα

Το σχόλιο της Καινούργιου για την συμπεριφορά της Νικολέτας στο Survivor 4

Η Κατερίνα Καινούργιου που παρακολουθεί το Survivor 4 εκνευρίστηκε πολύ με την συμπεριφορά της Νικολέτας και θέλησε να εκφράσει την άποψη της στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε.

«Απαράδεκτη! Έπεσε στα μάτια μου η Νικολέτα, μου θυμίζει κάτι πολύ μα πολύ χαμηλό», είπε η παρουσιάστρια. Ενώ, όλοι στο πλατό συμφώνησαν πως ήταν λάθος να προβάλουν τον συγκεκριμένο καβγά, ειδικά από τη στιγμή που δεν έδειξαν τι έγινε από τη αρχή στην τέντα της Κόκκινης ομάδας ανάμεσα στις δυο παίκτριες.

Να σημειώσουμε πως η Μαριάνθη δεν τα πήγαινε καλά ούτε και με την Καρολίνα Καλύβα, αφού όπως αποκάλυψε στο χθεσινό επεισόδιο η Χριστίνα, την έβρισε με έναν πολύ άσχημο χαρακτηρισμό και χρειάστηκε μάλιστα να βάλουν μπιπ στο μοντάζ όταν είπε την λέξη. Ωστόσο εμείς στο Youweekly.gr, ξέρουμε πως ακριβώς την χαρακτήρισε.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram