Η συγκινητική ανάρτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το θάνατο της Μαίρης Μάτσα

«Και πάλι, όπως κι από τον γερανό, θα μας κοιτάς από ψηλά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η συγκινητική ανάρτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το θάνατο της Μαίρης Μάτσα

Μετά την είδηση πως στο τροχαίο στη Μεσογείων η εικονολήπτρια Μαίρη Μάτσα ήταν η γυναίκα που έχασε τη ζωή της, έχουν βυθιστεί στο πένθος όλοι οι συνεργάτες της. Ανάμεσα τους και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί της και τη γνώριζε καλά, σοκαρίστηκε στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της και θέλησε να την αποχαιρετήσει δημόσια.

Η ανάρτηση του Αρναούτογλου για το θάνατο της Μαίρης Μάτσα

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έγραψε: «Και πάλι, όπως κι από τον γερανό, θα μας κοιτάς από ψηλά. Καλό ταξίδι υπέροχη Μαίρη».

Γρηγόρη Αρναούτογλου για θάνατο Μαίρης Μάτσα

Και οι παρουσιαστές της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega αποχαιρέτησαν την Μαίρη Μάτσα

Σοκ και θλίψη και προκαλέσει από το πρωί η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της εικονολήπτριας, Μαίρης Μάτσα, η οποία έχασε την ζωή της στην άσφαλτο τα ξημερώματα.

Το δυστύχημα συνέβη, όταν η Μαίρη Μάτσα πήγαινε να δουλέψει στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Αμέσως μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο ΚΑΤ αλλά λίγο αργότερα κατέληξε.

Η Μαίρη Μάτσα είχε περάσει από πολλές εκπομπές και κάποιο χρονικό διάστημα εργαζόταν και ως εικονολήπτρια στο Mega. Όπως ήταν φυσικό, όλοι οι συντελεστές του καναλιού είναι σοκαρισμένοι.

Η πρωινή εκπομπή του Mega, «Κοινωνία ώρα Mega» ανακοίνωσε την τραγική αυτή είδηση, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη να είναι συντετριμμένοι.

Οι δύο παρουσιαστές δήλωσαν πως οι περισσότεροι τεχνικοί γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Μαίρη Μάτσα.