GNTM 3: Οι φωτογραφίες Ηρακλή - Μαριαλένας που «καρφώνουν» την σχέση τους

Όλα δείχνουν πως τα δύο παιδιά είναι μαζί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Οι φωτογραφίες Ηρακλή - Μαριαλένας που «καρφώνουν» την σχέση τους

Ζευγάρι όπως όλα δείχνουν είναι τα δύο επίδοξα μοντέλα που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, δηλαδή ο Ηρακλής Τσουζίνοβ και η Μαρινέλα Σύλα.

Εκτός από τον Αιμιλιάνο και την Μαριαγάπη ο έρωτας «χτύπησε» την πόρτα και στον νικητή του GNTM ο οποίος από ότι φαίνεται έχει μάτια για την Μαρινέλα.

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» το νεαρό ζευγάρι σε τρυφερό ενσταντανέ έξω από καφέ του Κολωνακίου. Εκείνος έπαιζε με το κινητό του και εκείνη τον είχε πλησιάσει πολύ κοντά. Μπορεί ο Ηρακλής σε δηλώσεις του τον περασμένο Ιανουάριο είχε διαψεύσει πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, ωστόσο οι φωτογραφίες άλλα δείχνουν.

GNTM  φωτογραφίες Ηρακλή - Μαριαλένας σχέση

GNTM  φωτογραφίες Ηρακλή - Μαριαλένας

Ηρακλής Τσούζινοφ: Πρώην και νυν «ξεμαλλιάζονται» στο Instagram

Χαμός επικρατεί στο Instagram και πρωταγωνιστής είναι ο Ηρακλής Τσούζινοφ, ο νικητής του GNTM 3. Η πρώην σύντροφος του και η νυν "ξεμαλλιάζονται" μετά από μια ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του.

Και η νυν δεν είναι άλλη, από την Μαρινέλα Ζύλα, την επίσης παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων, με την οποία γνωρίστηκε μέσα στο παιχνίδι. Πολλές είναι ο φήμες που τους θέλουν σε σχέση και όπως φαίνεται επιβεβαιώθηκαν.

Λίγες ημέρες, αφού τους "τσάκωσαν" στο κέντρο της Αθήνας, ο Ηρακλής, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram μια φωτογραφία της και αμέσως ξέσπασε θύελλα.

Ηρακλής Τζούζινοφ Μαρινέλα σχέση

Η απάντηση της πρώην του Ηρακλή για την νυν

Η απάντηση της πρώην συντρόφου του Ηρακλή, δεν άργησε να έρθει και μάλιστα, είναι αποστομωτική. Συγκεκριμένα, πόζαρε στον καθρέφτη ενός ασανσέρ και έκανε.... μια ακατάλληλη χειρονομία. «Σήμερα δεν είμαι εγώ είναι η άλλη», έγραψε.

Ηρακλής Τζούζινοφ πρώην σύντροφος